tiistai 7. elokuuta 2012

Me rakastamme farkkujaEn ole ennen ollut niin kovin farkkutyttöjä, mutta nyt on meneillään joku vaihe, etten muuta osaa päälleni laittaakaan. Lempparifarkut siis jalassa joka päivä, mieluiten sinisävyisten yläosien kanssa! Tuo raitaneule on muuten noita aiemmin himoitsemiani H&M-uutuuksia ja juuri niin kiva kuin arvelinkin. Poitsulle puin nuo 50-senttiset söpöydet luultavasti viimeistä kertaa, ovat jäämässä auttamatta pieniksi. Niin mielelläni kun kaikkea kivaa vaatetta pojalle ostaisinkin, niin nyt ei kyllä kannata, yksi koko kun menee sen pari kuukautta maksimissaan.

Pojan housut & body KappaAhl Newbie
Äidin farkut & neule H&M, sandaalit CoralBlue, kello Esprit, kaulakoru Kalevala Koru Lähde

3 kommenttia:

  1. Vauvan farkuissa on kivat yksityiskohdat, ihan kuin isommilla. Taidat itse olla entisessä koossasi. Näytät tosi hyvältä. Raitaneule toimii aina!

    VastaaPoista
  2. Olette molemmat ihania! Ja susta ei kyllä yhtään huomaa, että poitsu on toukokuussa syntynyt. Noh, en mä silti ole yllättynyt ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia molemmille! :) Munkin mielestä noi vauvan farkkujen yksityiskohdat on ihan mahtavat, poitsu näyttää niin mainiolta minimieheltä niiden kanssa. Harmittavan kireä vyötäröresori vaan, en viitsi enää toista niihin ahtaa.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!