perjantai 3. elokuuta 2012

Ripaus keltaista

Viime viikonloppuna tyylikäs ystäväni oli yhdistänyt mustavalkoiseen asuunsa hauskan keltaisen laukun ja hullaannuin sen tuomaan kesäiseen raikkauteen. Kuinkas ollakaan, kyseistä Kaiio-merkkistä laukkua sattui löytymään vielä paikalliselta Sokokselta ja alennuksen jälkeen jäänyt alle 20 euron hinta (sekä upea auringonpaiste) sai minut nappaamaan oman matkaan. Aitoa nahkaa tämä ei luonnollisesti ole, mutta oikein hyvännäköinen silti. Kaapin perukoilta löytyivät vielä vanhat keltaiset korkkarit, jotka sopivat laukun kanssa aika kivasti yhteen valkoisia tikkauksia myöten.


Kooltaan laukku on pieni, mutta sinne saa mahtumaan päivittäin mukanani kulkevat tärkeät jutut eli  kännykän, lompakon, puuterin ja huulikiillon, kameran sekä avaimet. Nykyään pidän yleensä matkassa isompaa kassia, kuten Marimekon nahkaista Mini Matkuria, vauvan hoitotavaroita varten ja tämä keltainen laukku on kätevä myös järjestelijänä sen sisällä. Terveisin en koskaan löydä kännykkääni suuren laukun uumenista...

8 kommenttia:

  1. Itse olen tykästynyt yhdistämään keltaiset Converset täysmustaan asuun. Tänään repäisen ja otan olalle valkoisen laukun, niin Conssujen valkoiset osiot saavat kaverin ja keltainen piristää sitten ihan yksinään... vaikka yleensähän pitäisi olla väriparit. Tällä kertaa minä en siis väriparisäännöstä välitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Conversesi ovat tosi herkut! Mielestäni keltainen toimii piristysvärinä ihan itsekseenkin, ei tosiaankaan tarvitse olla mitään muuta matchaavaa mukana. Enkä aio siis itsekään välittää väriparisäännöistä tuon laukun kanssa!

      Poista
    2. Olenkin ihan rakastunut keltaisiin Conssuihini <3 :)

      Poista
  2. Nyt vain käyttämään keltaista ennen kuin syksy on niin pitkällä, että tuntuu liian kesäiseltä. Keltainen sopii mielestäni kivasti farkkuun, valkoiseen, ruskean eri sävyihin... Ei tule sitten niin ampiaislookkia kuin musta-keltaisessa ja keltainen ei "korostu" jotenkin liikaa. Oma suosikki on keltainen huivi :)! Huivi ei vaadi hirveästi rohkeutta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa ruskean kanssa tätä olen käyttänytkin ja totta, sopii hyvin. Nyt näytti olevan näyteikkunoissa keltaista syksyllekin kun eilen käväisin kaupungilla. Keltainen huivi ei varmaan mulle kasvoja vasten sopisi, mutta vyö voisi olla kiva!

      Poista
    2. Mullekaan ei kai oikein keltainen sovi ihoa vasten, mutta olen myös äärettömän tyytyväinen siitä, että keltainen on siirtynyt syksyn väreihin niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. :)

      Poista
  3. Hauska, että esittelet värikästä laukkúa. Itse rakastuin ensi silmäyksellä oranssiin nahkalaukkuun kivassa pienessä laukkuliikkeessä Turussa. Jätin sen, palasin, lähdin taas ja viimein laukku lähti mukaani, onneksi puolella hinnalla. Se sopii kaikkeen kynsilakkaa myöten ja on iloisen näköinen pakkaus!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!