keskiviikko 29. elokuuta 2012

Uusi pari

Kyllähän sandaalit ihan mielellään laittaa sivuun, jos tilalle saa jotain näin ihanaa!


Suunnittelin aiemmin hankkivani tälle syksylle konjakinväriset kiilakorkonilkkurit, mutta kun tämä kaunokainen tuli Stockmannilla vastaan, totesin että tässä on minulle vielä klassisempi ja monikäyttöisempi vaihtoehto. Olen Wondersin kenkiä ennenkin katsellut ja sovitellut, mutta tämä on ensimmäinen parini kyseiseltä merkiltä. Kengät tuntuvat mukavilta jalassa ja nahan sävy on tosi nätti. Paras ominaisuus on kuitenkin kuminen pohja ja se, että samaa materiaalia on käytetty myös korossa. Pituuteni lyhyyteni puolesta saisin tykätä korkkareista enemmänkin, mutta minua jostain syystä usein häiritsee korkojen kopina. Näistä se puuttuu täysin! Näitä ei tarvitse myöskään kiikuttaa heti suutarille korkolappujen vaihtoon, sellaisia ei nimittäin ole ollenkaan. Odotellaan kuitenkin lämpötilan laskua vielä aika monta astetta ennen nilkkureiden käyttöönottoa, vai mitä?

8 kommenttia:

 1. Kivat kenkulit! Konjakinväriset nilkkurit on paras syysasuste, mulla omani on olleet käytössä jo useampana syksynä ja aina vaan niihin palaan uudestaan :) Toimii sekä housujen että hameiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Multa on siis ihan selkeästi puuttunut todella monikäyttöinen ja klassinen asuste, onpa hyvä että tuli näiden kenkien myötä korjattua. :)

   Poista
 2. Hahaa, aivan mahtavat pohjat! Mulla on kolmetkin Wondersit (yksissäkään ei oo noin makeita pohjia tosin...), parit ballerinat ja yhdet saappaat. Sopii mulle ainakin kuin valettu ja hyvin on kestäneet myös. Konjakki on yksi maailman parhaista asusteväreistä ja tosi tyylikkäät nilkkurit oot löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ovat olleet laadukkaita. Ja samaa mieltä, konjakki on asustevärinä tosi kiva, sellainen mukavan casual. Sun pitää nyt ehkä hankkia vielä yhdet Wondersit, niin saat makeet pohjatkin!

   Poista
 3. Oi! Rakastan Wonderssia! Mulla on niitä neljät ja aina haaveilen uusista pareista.
  Yksiäkään ei ole tarvinnut täyteen hintaan ostaa, vaikka kyllä ne on sen arvoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kyllä tuntuu olevan tosi usein alennuksissa, täytyypä pitää silmät auki! Ihanan pehmoisen tuntuisia kenkiä.

   Poista
 4. Ihanat! Mahtaako Porista saada tämmöisiä?

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!