keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Silmienpoistaja... vai miten se meni?

Minulla on tummat silmänaluset. Luulisin, että on aina ollut ja osittain se on siis ihan rakenteellista. Tällä hetkellä tummuus on kuitenkin pahemmalla tolalla kuin koskaan, kiitos ah-niin-hyvin nukkuneen vauvani. Tällä hetkellä silmänalusten peiteaine onkin varmaan tärkein meikkituotteeni, en kehtaa poistua kotioven ulkopuolelle sipaisematta edes jotain tilannetta hieman korjaavaa.

Tummuuden lisäksi minulla on juonteita nimenomaan alaluomella. Niitä kuuluisia "ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä" kai, kolmekymppiä seuraavaksi mittarissa. Enkä kyllä tykkää yhtään! Aloitin silmänympärysvoiteen käytön vasta joskus 25 ikävuoden tienoilla, vaikka olin tuolloin käyttänyt jonkinasteista silmämeikkiä jo yli kymmenen vuotta. Suosittelen samaa kaikille... tai sitten en. Ihan oikeasti, miksen voinut sivellä silmänympäryksilleni vaikka jotain ihan tavallista kosteusvoidetta, mitä vain? Havahduin asiaan vasta kun sy-iho alkoi oikeasti tuntua kuivalta ja havaitsin ensimmäisten juonteiden alut.

Olen kokeillut lukuisia eri tuotteita ja useimmiten saan kyllä tummuuden suht hyvin peittoon, mutta tavara kerääntyy ennen pitkää juonteisiin ja siten vain pahentaa tilannetta. Etenkin talviaika on haastavaa, koska kuiva pakkasilma saa silmäni usein vuotamaan ulkona ja sen myötä silmänalusilla oleva peiteaine yleensä paakkuuntuu rumasti. Nyt löysin ilokseni kavereiden vinkistä uuden tuotteen, jota voin suositella muillekin: Maybelline The Eraser Eye Perfect and Cover Concealer.



Kyseessä on siis Anti-Age-sarjan tuote (kyllä, tähän on tultu...) ja se lupaa myös hoitaa silmänympärysihoa. Hoitaa tai ei, niin hyvältä se ainakin iholla tuntuu! Ensimmäisenä testipäivänä olosuhteet olivat aika haastavat kun kuljin kilometritolkulla kunnon lumituiskussa kovassa pakkasessa, mutta niin vain tuote pysyi täysin siistinä paikallaan eikä kerääntynyt ollenkaan juonteisiin. Peittokykykin on mielestäni hyvä, ja hinta oli tuossa Prismassa 13 euron paikkeilla eli ei paha ollenkaan. Minusta on muuten hassua, että Maybellinella on anti-age-tuotteita, koska olen aina mieltänyt kyseisen brändin nimenomaan nuorille suunnatuksi. Maybellinesta tulee aina mieleen yläasteaikoina kirjastossa huokaillen selatut Seventeen-lehdet.

Otin tänään itsestäni jopa ennen ja jälkeen-kuvia, mutta tulin onneksi järkiini ja poistin ne kameran muistikortilta. En nyt sentään viitsi kiusata teitä näillä puolen vuoden univelka -silmilläni. ;)

Mitä tuotetta te suosittelette tummille silmänalusille?

14 kommenttia:

  1. Se varmaan tosiaan on pitkälti geneettistä, miten valvominen kasvoilta näkyy. Minulla ei silmäaluset tummu kovinkaan pahasti, mutta silmäpussit olen nyt ensimmäisen lapsellisen vuoden seurauksena saanut, ja ne ei enää näköjään lähde pois vaikka nykyään saakin nukkua jo suht. normaaleja öitä. Mikäli pussit enää yhtään venyvät pituutta, joudun tekemään totaalisen hymyilylakon, koska silloin ne oikein pomppaavat esiin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, missään nimessä et koskaan ikinä lopeta hymyilemistä vaikka silmäpussit olis leukaan saakka. :) Mullakin on melkoiset silmäpussit kun hymyilen, mutta niistä en voi syyttää poitsua, ne on aina olleet. Ja KUKAAN muu ei oikeasti kiinnitä niihin huomiota.

      Poista
  2. Oma suosikkituotteeni tytön vauvavuotena oli YSL:n valokynä, ilman sitä en poistunut varmaan edes roskapussia viemään. Sen hoitavasta ominaisuudesta en tiedä, mutta silmäpussit sillä sai piiloon niin hyvin kuin nyt jollain putelilla voi saada. Nyt kun univelka on korjaantunut niin valokynäkin on jäänyt pölyttymään meikkipussin pohjalle, varmaan kertoo siitä että tilanne on kutakuinkin normalisoitunut :) Hoitavista sy-tuotteista tähän astinen suosikki on Pirkka-silmänympärysvoide. Maksaa noin neljä euroa ja eron kyllä huomaa käytössä! Välillä olen kokeillut moninkertaisesti kalliimpia sy-voiteita, mutta jostain syystä ei ole vielä tullut vastaan Pirkan voittanutta :) Täytyypä ostaa sitä taas kun poikkeaa lähimarkettiin seuraavan kerran...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös ollut YSL:n valokynä joskus, mutta se ei noussut omaksi suosikkituotteekseni. Pirkan silmänympärysvoidetta olen sen sijaan käyttänyt jo monen monta pakkausta, samaa mieltä että oikein hyvää tavaraa on!

      Poista
  3. Kiitos vihjeestä, täytyypä kokeilla tuota tuotetta! Itse olen pikkuisen sinua vanhempi, mutta erillisten sy-voiteiden käyttö on kyllä ollut hyvin satunnaista, tunnustan. Itselläni paras tummien silmänalusten piilottaja on - silmälasit! Ja blondina koitan myös huolehtia, että kulmissa on väriä - siinä uskossa, että kiinnittää huomiota silmän ylä- eikä alapuolelle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikean malliset silmälasit onkin aika kätsy tapa ihan oikeasti! Mulla vaan niille ei ole tarvetta enkä viitsi ihan huvin vuoksikaan hankkia. ;) Ja samaa mieltä noista kulmakarvoista, niiden pitää olla kuosissa niin katse avartuu jo sillä huomattavasti. Pitäiskin taas käydä muotoiluttamassa ja värjäyttämässä ne ammattilaisella.

      Poista
  4. Oma suosikkini on myös YSL:n valokynä, mutta yhdistettynä oranssisävyiseen (eli sinisyyttä neutraloivaan) peiteaineeseen. Yksinään valokynä ei mullakaan silmänalusten peittämiseen riitä, mutta peiteaineeseen yhdistettynä on erinomainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, kuulostaa hyvältä! Mitä oranssinsävyistä peiteainetta sä käytät?

      Poista
    2. Nyt käytössä on Make Up Storen Cover all mix- paletti, mutta koska käytän siitä lähinnä tuota yhtä sävyä niin tuollainen kolmen värin juttu on vähän turha. Tuo on kuitenkin kohta lopussa ja jonossa odotta Joe Blascon versio, mutta sitä en siis vielä ole edes testannut.

      Poista
    3. Hei mä olen miettinyt, että pitäiskö kokeilla Joe Blascoa, joten kerro sitten onko se hyvä! Mulla on MUSilta tollainen trio kulmavärinä ja kieltämättä vähän hölmö kun vain yhtä sävyä tulee käytettyä. Tai en tied muista, mutta mun kulmakarvojen väri ei kauheesti vaihtele. ;) Kaipa ne haluaa säilyttää sen "ammattilaismeikkaaja"-mielikuvan tuotteissaan, mutta vähän ihmetyttää miksei noita myydä single-pakkauksina.

      Poista
    4. Juu kerron: mulla on Blascon tavallinen peiteväri ollut pitkään käytössä ja se on ainakin aivan loistava, joten odotukset on korkealla :) mulla on muuten myös tuo sama kulmaväritrio- ja siinäkin sama ongelma ;) kaipa joku joutuu niitä värejä sekottelemaan että saa hyvän sävyn, mutta mullekin niistä yksi on just passeli. Tyhmä tosiaan ettei niitä saa yksittäin; siksi ajattelinkin seuraavaksi kyllä ostaa jotain muuta kun ei viitsi maksaa jostain mistä vain 1/3 tulee käyttöön..

      Poista
    5. Jes, kiva juttu! Mä käytän tosta MUSin kulmaväristä sitä vaaleinta sävyä ja olisin ikionnellinen jos juuri sen sävyinen kulmaKYNÄ joskus löytyisi, koska kynällä saan mielestäni jotenkin paremman jäljen kuin siveltimellä.

      Poista
  5. Oih, tämä postaus tuli niin tarpeeseen. :)
    Katsoin tänään ihan kunnolla peiliin (joo, ihan ajatuksella) ja huomasin, että mulla on ihan tummat silmänaluset. :(
    Pakko kai se on kokeilla, että josko tuo olisi apu. Kiitti siis vinkistä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä tajusin tilanteen kaupan peilistä, kotona sitä on niin tottunut näkemään itsensä niistä samoista peileistä... Toivottavasti tämä toimii myös sinulla.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!