lauantai 16. helmikuuta 2013

Hitaana aamuna

Ihana kotilauantai! Hengailen täällä kylpytakissa kahvista ja blogeista nautiskellen. Sain tänään nukkua pitkään ja herätessäni mies lähti pelaamaan sulista, poju meni päikkäreille. Nyt mulla on ihanasti energiaa. Ihan sellainen fiilis, että pitäisi päästä BodyPumpiin, mutta salin jumppa-aikataulussa ei ole yhtäkään kyseistä tuntia lauantai-iltapäivisin, murr... Katsotaan keksisinkö jotain muuta.

Punaisista ystävänpäivätulppaaneistani on kuoriutunut keltainen sisus, eikös ole upeat sävyt? Olen kyllä ihan tulppaanifani. Mieskin sen tietää, hän olisi halunnut tuoda tulppaaneita mulle synnärille ja kukkakaupan myyjää oli kuulemma naurattanut, että eihän tulppaaneita toukokuussa saa...


Vaikka luen paljon sisustusblogeja ja kaikenlaisia muita inspiraatiosivustoja sisustuksen saralla, niin joskus on kivaa ja virkistävää katsella hyviä kuvia ihan perinteisesti lehden tai kirjan sivuilta. Deko on mielestäni suomalaisten sisustuslehtien parhaimmistoa ja nyt uusimmassa numerossa on tosi kivoja juttuja pienten kotien sisustamisesta, mukana on jopa yksi vuokrakotikin. Mukavaa vaihtelua hulppeiden asuntojen esittelyyn. Ja monesti kivat ideat eivät tosiaankaan vaadi isoa tilaa ympärilleen, ehkä jopa päinvastoin. Meillähän on tässä kodissa vain 59 neliötä, 3 huonetta ja keittiö on siis saatu aika kompaktiin tilaan ahdettua. Kirjoittelin joskus pienen kodin sisustamisesta täällä blogissakin, vanhan juttuni löydät täältä. Hauska muuten katsoa noita vuoden takaisia kotikuvia - pieniä muutoksia on tapahtunut yllättävän paljon.


Meidän sisustus alkaa pikku hiljaa muokkautua vähän pienen menijän mukaan. T:llä on ihan mahdoton vauhti päällä ja kaikkialle pitää kiipeillä. Kaiuttimiin laitettiin etupaneelit paikalleen suojaamaan vähän tekniikkaa. Ja tietysti tyyny tv-tason takana on ihan kuuminta hottia sisustustrendien saralla... not. Mutta se estää pientä uteliasta pääsemästä käsiksi johtovyyhtiin. Eilen meidän oli tarkoitus katsoa Puhdistus-leffa ja käytiin vuokraamassakin se jo. Illalla huomattiin, että kumpikaan meidän pleikkariohjamista ei toimi (meillä siis Playstation toimii myös dvd-soittimena), eikä elokuvaa saatu pyörimään. Kukakohan mahtaa olla syyllinen ohjainten rikkoutumiseen, mitä veikkaatte?


Toivottavasti saadaan tänään toimiva ohjain kaverilta lainaan ja päästään katsomaan tuo leffa, jonka olen jo pitkään halunnut nähdä. Muuten päivän ohjelmassa taitaa olla isompi kauppareissu ja siivoilua, eivät mitään lempparijuttuja kumpikaan, mutta yhdessä tehden sujuvat kyllä.

Mukavaa lauantaipäivää toivottelen teille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!