maanantai 4. helmikuuta 2013

Koti tänään

Meillä on ollut etuovi.com aika ahkerassa selailussa viime aikoina. Haaveillaan rauhallisemmasta ja isommasta pihasta, kunnon keittiöstä jonne mahtuisi myös isommalla porukalla kokkaamaan, kodinhoitohuoneesta, kivasta lastenhuoneesta... Kuitenkin tämä nykyinen koti on meidän oma rakas koti nyt ja voi olla vielä pitkäänkin. 

Jäin eilen oikein miettimään, mistä haaveilinkaan kaksi vuotta sitten ennen kuin muutimme tähän kotiin 40 neliön vuokrakaksiosta. Halusin paikan pianolleni, joka oli evakossa mummulassa - se järjestyi. Toiveissa oli oma terassipiha, jossa voisi grillailla - toive toteutui. Makuuhuone, joka olisi pyhitetty vain levolle, siis ei työpöytää eikä telkkaria - check. Astianpesukone keittiössä - jes! Mahdollisuus erilliselle työhuoneelle/vierashuoneelle - kyllä. Ei pelkkiä valkoisia seiniä - no ei niin! Eli paljon toteutuneita toiveita, joista pitää muistaa olla iloinen.


Hei, huomaattekos mitä on tapahtunut? Pikkuhuoneen tilanne on vihdoin ja viimein edistynyt! Ei siis todellakaan enää vierashuonetta meillä vaan jonkin sortin lastenhuone. Esittelen huoneen muutoksen vielä omassa postauksessaan lähiaikoina. :)

4 kommenttia:

 1. Ihana lastenhuone ja pikku-Briot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lisää kuvia tuosta huoneesta tulossa...

   Poista
 2. Kaunis koti teillä on! Siihen liittyen haastetta pukkaa:

  http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/02/uusi-haaste-lempipaikka-kodissasi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta haasteesta Kerttu, toteutan ehdottomasti!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!