perjantai 22. helmikuuta 2013

Per-jan-tai

Tänään me ollaan vietetty T:n kanssa kunnon äiti-poika-perjantaita, iskällä kun oli heti töiden jälkeen omia menoja (kröhöm, taitaa mennä aika myöhään niissä menoissa...). Ja tosi kiva päivä on ollutkin! 

Aamulla herättiin aika aikaisin unikouluyön numero kolme jälkeen - tuntuu, että unikoulu alkaa jo nyt tuottaa tulosta, mutta siitä kirjoittelen myöhemmin, ei nuolaista ennen kuin vilahtaa. Me oltiin kuitenkin molemmat aika väsyneitä aamutoimien jälkeen ja vedettiin yhdessä melkein kolmen tunnin aamupäiväunet, hups. T:llä ei ole tapana nukkua noin pitkiä päikkäreitä, mutta kai se unikouluyö otti pienen voimille. Muuten päivä kului perusjuttujen parissa - pestiin aina yhtä innokkaana pyykkiä, kiipeiltiin kaikkiin kiellettyihin paikkoihin ja katseltiin Muumeja lähietäisyydeltä. Oikeasti jäbä ei tietysti katso telkkaria noin, mutta sen eteen kiipeäminen sattuu olemaan tällä hetkellä lemppariaktiviteetti numero yksi. Käytiin me muuten ulkoilemassakin, mutta siitä en huomannut ottaa kuvia. 


Iltapäivällä lähdettiin Ideaparkiin vähän kiertelemään. Täytyy kyllä kehua tuota pientä miestä, hän jaksoi ihan uskomattoman hyvin shoppailla äidin kanssa, koko ajan vain naureskeli, jokelteli ja hihkui innoissaan ympärille katsellessaan. Pääasiassa kartoitin lastenvaateliikkeiden tarjontaa ja mukaan lähtikin Polarn o. Pyretin pipo sekä NameIt:n veden- ja tuulenpitävä softshell-haalari. Täytyy noita vielä sovitella. Alunperin olin ajatellut PoPin välikausihaalaria, mutta jotenkin tuo NameItin haalari kuitenkin tuntui näin pienelle paremmalta, haalarin materiaali kun on tosi pehmoinen etenkin sisäpuolelta. Ja tietysti puolet pienempi hintakin vaikutti ostopäätökseen. Oletteko te muut jo hankkineet lapsille kevätvaatteita?

Katselin myös pitkään kankaita Marimekolla (Ideaparkissa on iso ja hieno Marimekon myymälä) ja sain sieltä pari kangaspalaa kotisovitukseen - loistava palvelu! Mukaan napattu takeaway-pizza kruunasi vielä reissun. Tarttis kyllä ehkä tehdä jotain tälle mun ruokavaliolle...?


Itselleni kaipaisin kevääksi kivoja tennareita ja löysinkin oikeastaan kaikin puolin täydellisen parin Aleksi 13:lta, mutta vain isoja kokoja oli jäljellä. Tää on niin tätä - helmikuu vasta ja kevätkengät myyty loppuun. Jos joku teistä (äiti ja siskot...) bongaa näitä OIS:n pehmoisia nahkatennareita koossa 36, niin vinkatkaa! Hinta oli muistaakseni 79 euroa.



Nyt T nukkuu suloisesti omassa sängyssään ja minä katselen Voice of Finlandia tässä bloggailun lomassa. Viime vuonna olin ihan liekeissä tuosta ohjelmasta, mutta nyt en jaksa niin kovasti innostua. Tuntuu, ettei tällä kaudella ole ihan niin sykähdyttäviä laulajiakaan mukana.

Arvatkaas muuten mitä mieheni rillutteluilta tänään tarkoittaa? Tyttöjen iltaa minulle huomenna. Jeah. :) 

Millainen päivä teillä oli?

6 kommenttia:

  1. kaveri juuri lähti =) käytiin kahvilla iltapäivällä, vähän shoppailemassa kera pienimmän murusen.
    tultiin meille, tehtini hamahelmiä lasten kanssa, syötiin, lapset maate ja katsottiin kaksi luokattoman huonoa leffaa. leffaeväät ja höpsöt jutut ja ihana ilta =) ollaan tunnettu jo yli 10v

    VastaaPoista
  2. Kivan kuuloinen päivä! Me taas ollaan lähdössä iltapäivällä miehen kanssa ravintolaillalliselle ja hotelliin yöksi, vähän erilainen kiva päivä siis :D. Vähän ehkä myös jännittää, koska tyttö on ekaa kertaa yötä ilman mua, mutta eiköhän se hyvin mene isovanhempien hoivissa.

    Teit ehkä ihan hyvän haalarivalinnan. Meillä oli syksyllä PoPin välikausihaalari ja mä en ollut siihen kauhean tyytyväinen noin vuoden ikäisellä. Toki se piti hyvin vettä ja oli lämmin ja varmasti kestävä, mutta kangas on kauhean tönkköä moneen muuhun verrattuna ja ei oikein istunut meidän tytölle koko haalari. Sopii ehkä paremmin isommille muksuille. No, haalari jäi jo lyhyeksi ja hyvänä puolena oli hyvä jälleenmyyntiarvo kun myin sen äskettäin pois :D. Nyt ostin juuri stockan kantisalennuksen innoittamana Reimatecin haalarin kevättä ja syksyä ajatellen ja se on tosi paljon taipuisampaa kangasta ja istuu hyvin päälle :). Toivottavasti osoittautuu hyväksi vielä käyttöön päästyäänkin. Varmaan vielä myöhemmin tulee hankittua joku kevyempi takki ja ehkä housut siistimpää ja kuivan ajan käyttöä varten.

    Niin, ja äitikin "tarvitsee" vielä uuden takin kevääksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä onkin jännä ilta ja yö edessä, onnea matkaan! Nauttikaa, äläkä stressaa jos uni ei tule - lepoa se on silti. :) Ja tytöllä menee varmasti superhyvin isovanhempien kanssa.

      Minusta myös vaikutti siltä, että PoPin välikausihaalarit sopivat varmaan vähän isommalle lapselle paremmin. Juurikin siksi koska se kangas ei ole niin kovin pehmeää ja taipuisaa. Ihania ne kyllä on ja hyvästä jälleenmyyntiarvosta plussaa! Reimateciä en ole tajunnut katsoakaan, ne taitaakin olla tosi laadukkaita. Ja tuollainen ohut, pehmeä matsku sopii sateisiin kesäpäiviinkin (kun kyllähän Suomen kesässä tarvii haalaria, valitettavasti).

      Mä pidin aamulla pienen sovittelutuokion T:n kanssa ja totesin, että syksyllä käytössä ollut PoPin windfleece-haalari MAHTUU PÄÄLLE joten ehkä palautan vielä tuon liian reilun Nameitin...

      Poista
  3. Voi ihana pikku T ja maailman ihmettely :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!