lauantai 10. toukokuuta 2014

Spring blues

Tänä keväänä pukeutumisessa yksi väri on ollut ylitse muiden, nimittäin sininen. Olen iskenyt silmäni ihan kaikkeen siniseen; neuleisiin, asusteisiin, takkeihin... pelastinpa kirpparikasastakin siniset ballerinat, joista olin jo ajatellut luopua. Sininen on kyllä blondille ja vaaleaihoiselle hyvä väri, ei ihan niin kova kuin musta.

Muutamia sinisiä uutuuksiakin kaapista löytyy. Espritin neule oli alelöytö ja mielestäni tosi ihana! Veikeitä yksityiskohtia nuo vetoketjut sekä valkoiset "väriblokit". Harmi vain, että nukkaa on alkanut kertyä uuteen neuleeseen tosi nopeasti, ei siis ehkä se laadukkain ostos. Kalevala Korun sinikivinen Lähde on ollut aika vähällä käytöllä talven ajan, mutta miellänkin sen jotenkin enemmän kevät- ja kesäkoruksi.


Uutta Espritiä nämäkin. Raidallinen t-paita on monikäyttöihin ja sininen neuletakki myös.



Neuletakin yksityiskohtana toimivat hauskasti rullatut taskut.


Vero Modan sininen parkatakki on ollut ihan huippuhyvä ostos, en voisi olla tyytyväisempi. Hupun sisältä paljastuva raitakangas on sekin mieleinen ja kiva raikas yksityiskohta.

Niin ja sininen jatkuu tietysti farkuissa! Dieselin Skinzeet ovat uudet lempparini, omistan niitä nyt kaksi paria ja täytyy kyllä kehua laatua. Huiput! Meillä on töissä rento meininki ja useimmiten olenkin farkuissa. Olen huomannut, että farkkujen laadulle ja mukavuudelle on tullut ihan uutta painoarvoa työkäytön myötä. Niiden pitää ihan oikeasti pysyä muodossaan ja olla mukavat, vaikka kolmen tunnin palaverinkin jälkeen. Tässä Skinzee ei kyllä petä.


Huh, tulipas pläjäys sinistä! Oikeasti en kyllä pukeudu kerralla päästä varpaisiin siniseen, vaan tykkään yhdistää sinisävyihin esimerkiksi beigeä, kamelinruskeaa ja tietysti valkoista.

Mikä on sun lempiväri just nyt?

6 kommenttia:

  1. mä tykkääm myös sinisestä!! Ja usein yhdistän sitä juurikin konjakin/kamelin värisiin juttuihin... Tänään oli päällä sinistä + pinkkiä!

    Toi kalevala-koru on kaunis!!! Ja samanlainen raitapaita multa löytyykin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sininen ja pinkki on kaunis yhdistelmä! Harmi vaan, etten itse osaa käyttää pinkkiä ollenkaan. Raitapaidat on kyllä kivoja, aina :)

      Poista
  2. Sininen on munkin lempiväri! Siitä tulee raikas ja freesi olo. Tykkään myös viininpunaisesta ja liilasta. Ja fuksian punaisesta ja tummanvihreästä. Eli aika monta lempiväriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oletkin mua rohkeampi värien käyttäjä :) Sininen kyllä tuo just raikkaan ja freesin olon kun taas musta voi tehdä vähän päinvastoin välillä.

      Poista
  3. Itse olen ihastunut tummansiniseen, yhdistettynä beigeen, valkoiseen tai konjakin sävyyn. Sininen saa myös kummasti piristystä punaisesti. Muuten, jos et vielä omista nukkaleikkuria, niin suosittelen lämpimästi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummansininen, konjakki ja valkoinen onkin ihanimpia yhdistelmiä munkin mielestä! Punaista käytin aiemmin paljonkin, mutta nyt muutamaan vuoteen en ole oikein osannut pukeutua mihinkään punaisen sävyihin. Nukkaleikkuria en omista, kiitos vinkistä, voisikin hankkia!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!