lauantai 13. elokuuta 2016

Sillä välin instassa


Blogini päivittyy välillä harvakseltaan, mutta instagram lähes päivittäin. Pieni muistutus siis teille, että sieltäkin puolelta minut löytää. Jaan arjen hetkiä ja sisustusjuttuja kuten täällä blogissakin, mutta spontaanimmin. Minut löytää nimellä @suvisillvan - päätin vaihtaa käyttäjänimeksi oman oikean nimeni.

Instagram on kyllä sellainen sovellus, joka on koukuttanut minut ihan täysin. Ihanan helppo käyttää ja ennen kaikkea visuaalisesti miellyttävä somekanava. Itse räpsin melkein kaikki kuvat puhelimellani, mutta ihaillen seurailen monia huikeita ammattitason kuvia postaavia tilejä.

Ainahan lisää inspiraatiota mahtuu elämään ja toivoisinkin saavani uusia seurattavia. Joten kiitos ja peukku ylös, jos vinkkaat kommenttiboksissa omasta instagram-tilistäsi.

Milloin muuten bloggeriin saataisiin emojit?! Kaipaako kukaan muu?  ;)

2 kommenttia:

  1. Täytyykin seurailla, sulla on aina niin kivat kuvat. :) Insta on kyllä kätsy ja helposti vierähtää hetki jos toinenkin, kun alkaa selailla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos, kiva kuulla. Ja kyllä, aikaa tosiaan vierähtää helposti, inspiraatiota koko instagram pullollaan ja niin helposti selattavassa muodossa.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!