keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Mansen blogikirppis 9.10.

Se tulee taas! Ja mä saan taas olla mukana! Niin hienoa. Merkkaa siis kalenteriisi sunnuntai 9.10. klo 11-14.

Tapahtumassa on mukana jälleen ihan loistavat yhteistyökumppanit, joilta tullaan saamaan erittäin upeat goodiebagit 200 ensimmäiselle kävijälle. Lisäksi luvassa on ihan omia ylläreitä lapsivieraillemme. Ja hei, goodiebagit eivät ole ihan mitkä tahansa pussukat vaan uniikit, jäätävän tyylikkäät DESIGNÄMPÄRIT. Kyllä. Vain 200 ensimmäiselle.


Itseltäni on tulossa myyntiin aika paljon pikku-T:lle pieneksi jääneitä vaatteita ja kenkiä. Myös omasta vaatekaapista on taas löytynyt niitä hutihankintoja, siis lähes käyttämättömiä yksilöitä. Kysynpä vaan, että miten aikuinen ihminen ei osaa ostaa itselleen sopivaa?! Noh, onneksi on nämä tapahtumat ja muut kirppistelyt olemassa. Sisustusjuttujakin tulee myyntiin hiukan, ei kylläkään ihan niin paljon kuin viimeksi. Siltä kuitenkin näyttää, että pöytä ja rekki tulevat taas olemaan varsin täynnä. Postailen vielä erikseen myyntiin tulevista jutuista lähempänä.

Kiitos jälleen mama blogikirppis, huikea lady Retromoderni-Suvi, että saan olla mukana. :) Mä olen muuten ihan superihastunut tuohon logon vanhan roosan sävyyn! Tapahtuman tyylikkäästä ilmeestä vastaa taitava Ainoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!