perjantai 11. marraskuuta 2016

Ihana lettikampaus

Nyt seuraa inspiraatiota juhlatyyliin! Nimittäin viime viikonlopun IBA-juhlien avecillani Maijalla oli aivan ihana kampaus, joka ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa. Tällainen rento lettikampaus sopii loistavasti loppuvuoden menoihin, niin pikkujouluihin kuin perhejuhliin. En osaa tekniikasta kertoa mitään (olen täysin tukkatumpelo), mutta lopputulos on upean casual, kaunis ja tyylikäs. Kuten kuvista huomaa, Maijalla on upean pitkät ja paksut hiukset ja ne ovat aivan superkauniin sävyisetkin. Kampauksen loihti Riina RH -Hair & Beautysta.


Maijan look oli muutenkin tosi tyylikäs ja rento, erittäin kiva kokonaisuus. Läpikuultavan topin kanssa Tom Tailorin himmeän pronssin sävyinen hame näyttää juuri oikealta. Maija harmitteli, ettei hänellä ollut kunnon korolla varustettuja mustia korkkareita, mutta minusta nuo hieman matalammat, teräväkärkiset avokkaat näyttivät tosi hyviltä. Ja Maija pitkänä naisena pystyisi laittamaan tähän asuun aivan helposti vaikka ballerinat. Sellaisena kokonaisuus muuten sopisi yhtä hyvin myös kesämenoihin. :)

4 kommenttia:

  1. Tykkään! Kokonaisuus toimii just passelisti.

    Kampauksen yläosa on niin sanottua läpivetolettiä ja alaosa kalanruotoletti, kaksi mun lempparia yhdessä. Harmi, että oma kuontalo on niin lyhyt ja ohut, ettei tästä taiota tuollaista upeutta. Täällä oli juuri viime ja tällä viikolla kovat kampausetsinnät päällä, että sai vuosijuhliin väkrättyä sopivan kampauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuollaiseen pitkään ja paksuun tukkaanhan saakin helposti vaikka mitä, toista on meillä lyhyttukkaisemmilla. Itsekin usein olen etsinyt inspiraatiota lyhyempien hiusten kampauksiin. Millaiseen sä päädyit?

      Poista
  2. Ooh, "pitkänä naisena", miten kauniisti sanottu <3 olen meidän suvun lyhin ja olisin etenkin nuorempana kovasti toivonut olevani edes inan pidempi: lämmitti suuresti tämä :D Viihdyin kyllä kokonaisuudessa, enkä yhtään muistanut enää murehtia noita kenkiä illan aikana ;)

    Muutenkin olen ihan hämmentyneen otettu tästä postauksesta, kiitos kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä sä mun näkökulmasta olet tosi pitkä! :) Ja kiitos itsellesi, että sain kuvata kauniin lookisi.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!