sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Hieno kirppisviikonloppu

Mansen blogikirppis on takana ja olo on tosi iloinen, oli superkivaa olla mukana! Aivan älyttömän mukavia tyyppejä, upea miljöö Finlaysonin vanhassa tehdaskiinteistössä, kivasti (yli 1000) asiakkaita ja kauppakin kävi. Oma kirppispöytäni oli näin hienolla paikalla isojen ikkunoiden edustalla, tyylikkään Omashopin naapurissa.


Me päästiin bloggaajaporukalla laittamaan pöydät kuntoon jo lauantaina, mikä oli kyllä ihan loistava juttu. Retromoderni-blogin Suvi, joka muutenkin vastasi kirppiksen järjestelyistä, oli järkännyt lauantaille huikeaa ohjelmaa. Pääsimme nimittäin kokkaamaan Arto Rastaan ja Juho Rajamäen asiantuntevalla opastuksella ihanaa, välimerellistä ruokaa - paikan päällä kirppistilassa.


Arto Rastas on juuri tammikuussa avannut uuden, monipuolisesti välimeren makuja tarjoavan Dining 26 -nimisen ravintolan Tampereelle ja juuri näitä konstailemattoman herkullisia makuja pääsimme sitten herrojen reseptien mukaan valmistamaan. Yrttejä, kasviksia ja valkosipulia ainakin käytettiin runsaasti ja monipuolisesti. Itse nappasin mukaan muun muassa vinkin käyttää hunajaa ja oliiviöljyä salaatinkastikkeena. Mieletön kombo!


Opin sympaattiselta Juholta muun muassa yrttien oikeaoppisen pilkkomisen...


 ... ja sen, miten valmistetaan täydellistä tzatzikia (siis todella täydellistä).


Illalliskattauksemme oli ihanan boheemi, pöytäliinoina toimivat Retromodernin upeat värikkäät verhot.


Jokainen sai mukaansa yllätyskassin Marks & Spenceriltä, se sisälsi aamiaistuotteita vaikkapa kirppisaamun herkutteluun.


Ruokailun lomassa saatiin nauttia hienosta musiikkielämyksestä, jonka tarjosi lauluntekijä Pena sekä leidit upeine jousineen. Sello se on vaan aina niin upea soitin!


Kovin myöhään ei iltaa vietetty, sillä aamulla oli aika ottaa pirteänä vastaan kirppiskansa. Pitkä jono oli jo vastassa kun saavuin itse paikalle. Ensimmäinen tunti olikin tosi vilkas ja kauppa kävi. Loppua kohden hiljeni, mutta vielä ihan viimeisellä minuutillakin tehtiin vielä kauppaa.

En ole ollenkaan kirppisihmisiä ja myyminen perinteisellä kirppiksellä on osoittautunut turhan vaivalloiseksi. Tässä pääsi jotenkin tosi vaivattomasti myymään ja vieläpä samalla mukaviin, samanhenkisiin ihmisiin tutustuen. <3 Asiakkaiden kanssa oli kiva jutella ja hinnoista päästiin yhteisymmärrykseen. Jonkin verran tavaraa toin toki takas kotiinkin, mutta tuleehan se syksyn blogikirppis taas... ;) Näin on ainakin alustavasti lupailtu. Toivottavasti saan olla silloinkin mukana.


Sinänsä aika hämmentävää, että olen nyt tavallaan hiukan tienannut bloggaamisella. Kun siis tähän mennessä olen lähinnä radikaalisti köyhtynyt näiden jatkuvien sisustushimotuksieni keskellä. Jos joku siellä nyt miettii, että pitäisiköhän perustaa sisustusblogi, niin voin kyllä muuten suositella, mutta jäätävää sisustushimotusten listaa ei varmaan voi välttää. :D Ihan vaan varoituksen sanana. 

Tänään sain kirppistelyllä kasaan sen verran, että voin toteuttaa jonkin pienen sisustushaaveeni... täytyy vielä hiukan miettiä, mikä se olisi. Johonkin speciaaliin haluan päivän tuotot ehdottomasti käyttää, sellaiseen josta jää muisto tästä kivasta viikonlopusta.  

Iso kiitos vielä Retromoderni-Suville, mukana olleille bloggaajille sekä kaikille yhteistyökumppaneille!


8 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!