torstai 5. toukokuuta 2016

Valkoinen haaveeni toteutuu

Heippa ihanat, miten olette viettäneet tätä uskomattoman aurinkoista ja kaunista KESÄviikkoa? Eikö ole aika luksusta, että tämä helatorstai sattui olemaan näin upean helteinen. Meidän taloyhtiössä taisi olla oikea terassien ja fillarien kunnostusteema. Nyt täytyy jakaa pisteitä omallekin miehelle. Hän ihanasti haki painepesurin kaverilta lainaan ja puhdisti sillä terassin kalusteineen sekä huolsi koko porukan polkupyörät kuntoon uutta kautta varten. Minäkin osallistuin hiukan terassihommiin, sillä hoitelin tori.fi:n kautta meidän vanhan grillin uuteen kotiin, tarkoitus olisi hankkia uusi isompi ja toivottavasti myös parempi yksilö. 

Olenko kertonut, että meidän pihapiirissä asustaa kymmenittäin ihania lapsukaisia? Pienet pellavapäät kirmasivat ihan fiiliksissä ulkona koko päivän. Todellakin varma kesän merkki kun sai kantaa hikisen, aurinkorasvan tuoksuisen ja täysin hiekkaisen tyypin suihkuun illalla.

Tänään on ollut oikea rästihommien teemapäivä, olen yrittänyt edistää kaikkia sellaisia kotitöitä, joita inhoan ja joita lykkään aina vain eteenpäin. Olen aika ylpeä itsestäni, sillä sain ison kasan pyykkejä silitettyä, alakerran ikkunat pestyä ja vielä korjausompeluhommia tehtyä. Nuo kaikki ovat sellaisia askareita, joista en tippaakaan pidä, joten nyt on aika voittajafiilis.

Kuva: Stadshem

Mutta. Otsikon aiheeseen. Tällä viikolla on nimittäin tapahtunut jotain suurta. Olen sopinut, että portaamme maalataan kesällä. Enää se ei ole haave vaan suunnitelma, kuinka siistiä! Maalari on käynyt katsastamassa kohteen, sävy on valittu, sopimukset laadittu, ajankohta lyöty lukkoon. Nyt vain odotellaan. Portaista tulee kokovalkoiset ja olen ihan varma, että tosi ihanat. 

Ehkä meidän koti muuttuu sit muutenkin aivan täydelliseksi ja ruåtsalaisen rennon tyylikkääksi  kuten tuossa ihanassa Stadshemin kuvassa.

4 kommenttia:

  1. Onnea uusista portaista :) Meilläkin on touhuttu koko päivä; kannoimme talvikamat ullakolle ja toimme kesäkamat alas. Siivosin varastoa ja mies haravoi ja kokosi trampoliinin ( sen pihan rumentajan) . Ihan posket punottaa, kun olimme koko päivän ulkosalla, topissa tarkenee täälläkin jo heilua. Huomenna ajattelin jatkaa ikkunoiden pesua...niitä riittää muutamalle päivälle, huoh !

    Toivotaan aurinkoisia kelejä koko viikonlopulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voimia ikkunanpesuun! Pitää vaan muistaa, että kesäpäivistä voi nauttia likaisillakin ikkunoilla, jos voimat meinaa loppua ;)

      Poista
  2. Teillä on kyllä niin upea koti! :)

    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasithan, että tuo ihana kuva ei ole meidän kodista? ;)
      Kiitos samoin, kivaa viikonloppua ja aurinkoisia hetkiä!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!