keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Sisustusvieraissa: Siskon kodin yksityiskohtia

Siskollani Maijulla on aika erilainen sisustusmaku kuin minulla. Hänen kotonaan on paljon niitä yksityiskohtia ja asetelmia, joita en itse oikein hallitse. Tykkään pitää pinnat tyhjinä kotona, mutta vieraissa ihailen runsaampaakin tyyliä. Maijulla on ihanan harmoninen värimaailma läpi kodin, kaukana graafisesta mustavalkoisesta. Kodista löytyy myös paljon vanhoja aarteita, suosikkini on varmaankin tuo toisen kuvan valkoinen pikkupöytä sekä ihana DIY-sohvapöytä.

Maijun luona on aina tosi viihtyisää ja ihanaa, tekee mieli käpertyä sohvannurkkaan ja pukeutua pehmoiseen, vanhan roosan sävyiseen neuletakkiin. Maijun luona soi usein sielukkaiden naislaulajien tuotanto tai sitten lattarirytmit.


Olen kirjoittanut tästä kodista ennenkin, postaukset löytyvät täältä ja täältä. Hauska huomata, että kyllä tuollakin on aika paljon sisustusmuutoksia tapahtunut - ja meidän pikku-T kasvanut hurjasti!

4 kommenttia:

 1. Oi mitä salakuvia oletkaan ottanut! Ajattelin, että kuvailet asuntomessukohteita ja Vaasaa, mutta että täälläkin! Ehdittiinkö edes olla yhtään kotona ;)?

  Jännä tosiaan huomata, miten oma koti onkin muuttunut aika paljon ihan pienillä jutuilla. Tuo keltaisen lämmin sävymaailma heti muuton jälkeen oli itseasiassa aika kiva! Sohva on kuitenkin niin paljon kivempi käytössä (lue: makoiluun) kuin nojatuolit. Minkä se menettää ulkonäössä, voittaa se käyttömukavuudessa. Äidin vanha söpö korituoli on kiva uusi lisä olkkariin.

  Tämän hetken turkoosi värimaailma lähti (lapasesta?) itseasiassa turkoosista vessan matosta. Halusin jotain uutta ilmettä kotiin ja jotenkin kesää vasten tuntui kivalta luoda enemmän "biitsitunnelmaa" sisällekin. Rakastan merta ja turkooseja hiekkarantoja. Ehkä vaihdan syksyllä kuitenkin takaisin punaisempaan, lämpimät värit ovat ehkä enemmän oma juttu. Ja usein huomaan, että joku alkuperäinen sisustusvalinta on ollut parempi kuin uusi, juurikin sohvatyynyt on onneksi tosi helppo tapa vaihtaa vähän tunnelmaa. Muuten hankin uusia juttuja tosi maltillisesti, koska tilaa on aika rajallisesti.

  Yritän välillä sisustaa ja pukeutua graafisemmin, mutta lopulta huomaan taas hurahtaneeni johonkin rönsyilevämpään - toki paljonhan omasta kodista löytyy ihan juuri niitä samoja juttuja kuin muistakin suomalaisista kodeista. IKEAn Hemnes-kalusteet taitaa muuten jo lukeutua siihen kategoriaan?

  Kiva kun kävit! Tervetuloa uudelleen - ja Pikku-T:llä olisikin jo korkea aika tulla Vaasaan, joten ensi kerralla koko porukka!

  t. Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, paparazzi liikenteessä! :D Nojatuolit näyttivät kyllä ihanalta kuvissa, mutta paljon tärkeämpää on se, mikä on toimivaa käytännössä ja sun sohva on todella kiva! Korituoli sopii superhyvin. Ja turkoosi sopii myös, pidä se! Me tullaan koko perheen kanssa ens kerralla, voit alkaa varautumaan henkisesti... Tosin T ei varmaan enää ole kiinnostunut sun stereoista niin kuin 2-vuotiaana.

   Poista
 2. Oih, miten ihana koti! <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!