keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Parasta just nyt


Keltaisen värin paluu sisustukseen: Joulun ajan mustavalkoisuuden jälkeen pehmeä, vaalea keltainen on taas tehnyt paluun. Tämä on vaan kyllä niin meidän kodin sävy.


Uudet treenitossut: Nämä ovat salikäytössä nyt, mutta kesällä ehkä siirrän ihan ulkokäyttöön, niin mukavat ja hyvännäköiset popot. Nikesta tykkään merkkinä tosi paljon. Asicsiin luotan tosin juoksutossuissa. Nyt onkin muuten ollut tosi hyviä juoksukelejä ja treenit kulkeneet muutenkin mukavasti.


Tulppaanit <3 Ei kaipaa selityksiä.


Supersankarit: Tilasin Deseniolta tämän coolin julisteen, se sopii tosi hyvin pikkujäbän huoneeseen. Batman nyt on aina kova, mutta viime aikoina erityisen pinnalla, nimittäin Lego Batman-elokuvaa odotetaan meillä kuumeisesti.


Hyvät kirjat ja tv-sarjat: Tämä Riikka Pulkkisen kirja oli älyttömän hyvä! Taustalla näkyvää Tommi Kinnusen kirjaa olen vähän säästellyt talvilomareissuun, joka muuten koittaa ihan pian. Suuntana Kuusamo, odotan ihan superinnolla! (Me ollaan koko perhe nyt innostuttu talvisesta ulkoilusta, ihan perinteisestä luistelusta ja pulkkailusta ja muusta, reissussa sitä varmasti pääsee harrastamaan ihan yllin kyllin.) Sykkeen uusimman tuotantokauden katsoin myös juuri läpi ja se oli taas taattua viihdettä. Suomen kauneinta kotia on tietysti tullut seurattua, mukana on ollut muutaman tutunkin ihanat kodit. Niin ja nyt voikin siirtyä odottelemaan kiinnostavinta uutuutta vähän aikaan, nimittäin keväällä alkavaa Lauri Ylösen uutta Laurin talot -sisustusohjelmaa, siitä tulee varmasti ihan huippu.

Kivaa helmikuun alkua! Olisi kiva kuulla, mikä on sulle parasta just nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!