keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Siskon luona

Kiitos kaikista kivoista kommenteista edelliseen parvekepostaukseeni! Mukava kuulla, että parvekkeen muuttunut tunnelma välittyi sinne ruudun toisellekin puolelle. Kovin paljon ei olla ehditty tosin siellä hengailemaan, sillä ollaan oltu melko liikkuvia lomalaisia. Japanin reissu oli ihan mieletön ja tulen varmasti kirjoittamaan siitä kunhan ehdin käydä kuvat kunnolla läpi. 


Heti Tokiosta palattuamme suuntasimme Turkuun, sillä reissumme aikana pikkusiskon kaksoset olivat päässeet sairaalasta kotiin ja totta kai minun piti päästä katsomaan vauvoja heti kun suinkin mahdollista. He olivat niin pieniä ja ihania. <3 Niin terapeuttista pitää sylissä ja hoitaa tuollaisia rääpäleitä. Ja vain tuijottaa kun he nukkuvat niin kauniisti. Molemmat ovat kasvaneet aivan upeasti!


Siskoni perhe asuu ihanassa melkein 100-vuotiaassa puutalossa, jossa on ihan uskomattoman kaunis kakluuni. Muutenkin todella hurmaava koti. Pitää ehdottomasti joskus oikein kunnolla ottaa sisustuskuvia heillä.

Nyt pitäisi taas pakata, sillä ensi yönä olisi lähtö kohti Kreetaa äitini ja pikku-T:n kanssa. Hiukan reissuväsymystä jo ilmassa, sillä pakkaaminen ei houkuttelisi tippaakaan. Pitää varmaan laittaa hyvät musat soimaan ja haistella aurinkorasvan tuoksua... Meillä ei ole kesämökkiä, joten juhannukseksi lämpimämpiin maisemiin suuntaaminen sopii paremmin kuin hyvin!

Ihanaa juhannusta teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!