torstai 6. heinäkuuta 2017

Cool banana

Meikäläinen täällä blogin parissa viimein, jeejee! Mulla on ollut hiukan ongelmia tietokoneeni kanssa ja luultavasti joudun hankkimaan lähiaikoina uuden. Ihana mieheni sai kuitenkin eilen illalla hiukan elvytettyä tätä nykyistä läppäriä ja nyt vaikuttaa siltä, että tämän kanssa vielä jonkin aikaa pärjäilen ja mitä tärkeintä, pääsen kirjoittamaan blogia ja käymään läpi lomakuvia. Melkein jo iski ahdistus kun alkuviikosta en saanut edes pienintä kuvankäsittelyä tehtyä - kuvia on nimittäin muistikorteille kertynyt jonkin verran.

Aloitetaan Kreetan Haniasta, jossa vietimme viikon juhannuksen tienoilla pikku-T:n ja äitini kanssa. Oli tosi mukava ja erittäin rento reissu. Lähinnä hengasimme uima-altaalla, nukuimme päikkäreitä, söimme mutkatonta ruokaa ravintoloissa ja joimme latteja sekä mojitoja. Tällaiseen olemiseen kohde (tarkemmin sanottuna Agia Marina hieman Hanian ulkopuolella) sopi oikein mainiosti. Joka puolella suhtauduttiin pieneen matkalaiseen erittäin sydämellisesti - en yhtään ihmettele, että Kreikan saaret ovat suomalaisten lapsiperheiden suosiossa. Suomessa oli tosi kylmä juhannus, joten viikko Kreikan paahteessa oli kyllä enemmän kuin hyvä ratkaisu.
T sai keltaiset Gugguun shortsit ja Name It:n banaani-teepaidan synttärilahjaksi jo toukokuussa, mutta hänelle oli erittäin tärkeää, että asukokonaisuutta käytetään vasta Kreikassa. Heti loman toisena päivänä suuntasimme ensimmäiselle visiitille Hanian keskustaan ja vanhaan kaupunkiin. Toki tämä uusi hieno asu piti sitten saada päälle ja voi miten suloiselta hän näyttikään! Herra innostui myös ihan oma-aloitteisesti oikein poseeraamaan, mistä lie nämäkin poset oppinut. ;) Aivan huippu ihanan malliset muuten nämä Gugguun shortsit ja tosi hyvää materiaalia myös. Paita on myös oikein kiva ja sopi Kreikan helteisiin mainiosti vaalean värinsä ansiosta. Tosiaan millään tummilla yläosilla ei siellä tehnyt yhtään mitään, jäipä kerrankin minultakin mustat puserot käyttämättä!
Toivottavasti kelit lämpenevät ja viileän banskun kesäasulle saadaan ihan pian käyttöä myös täällä kauniissa koti-Suomessa!

2 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!