lauantai 26. elokuuta 2017

Habitare-lippuarvonta ja inspiraatio nyt

Syksyistä lauantaita! Ollaan siinä vaiheessa vuotta, että uutuuksia lanseerataan sisustusmaailmassa vauhdilla ja sisustusfriikkien hulluus inspiraatio on huipussaan. Olen haaveillut Habitare-messuille pääsystä jo pari vuotta ja nyt tänä vuonna olen viimein sinne menossa! Odotan todella innolla.

Sain blogin kautta liput messuille, iso kiitos siitä! Mutta mikä parasta, saan myös arpoa kaksi lippua teidän lukijoiden kesken. Kommentoi tähän postaukseen TAI Instagram-tililläni @suvisillvan olevaan postaukseen, miksi sinä haluaisit Habitare-messuille ja olet mukana arvonnassa. Arvon voittajan viikon kuluttua eli aikaa osallistua on 2.9. klo 12 saakka.

Messujen ohjelmaan ja sisältöön voit tutustua osoitteessa http://habitare.messukeskus.com/ Itse odotan messuilta eniten japanilaisen Mujin pääjohtajan Masaaki Kanain puheenvuoroa sekä tietysti sitä, että pääsen näkemään livenä syksyn uutuuksia eri valmistajilta.


Tähän postaukseen poimin muutaman viime aikoina vastaan tulleen erittäin inspiroivan kuvan, joista saan juuri nyt paljon inspiraatiota. Luonnonläheisyys, puunsävyt ja rento kodikkuus viehättävät näissä kuvissa ja tavoitteena olisi saada luotua edes hieman samaa tunnelmaa myös omaan kotiin. Pientä valokuva- ja tauluprojektia onkin vireillä ja meille on myöskin matkalla eräät upeustuolit, jotka myös tässä kollaasissa vilahtavat. Arvaatko mitkä...?

Kuvalähteet: My Scandinavian Home, Stylizimo, My Paradissi

26 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa! Odotan innolla Marimekon osastoa ja muuten vaan inspiraatiota messuilta ❤

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana. Olen melkein joka vuosi käynyt Habitaressa ja muutenkin olen messujen ystävä, joten liput olisi ilo voittaa ^_^ kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Metsästän ideoita. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 5. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Viime vuonna olin ekaa kertaa messuilla, ja tänä vuonna täytyy päästää uudestaan. Siis mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 7. Uusia ideoita hakemaan!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mujia olisi ihanaa päästä shoppailemaan. Terv. Taru tavi@helsinkilainen.com

  VastaaPoista
 9. Ystävän kanssa on jo tullut perinteeksi käydä Habitaressa ihastelemassa sisutuksen uusia tuulia. Mukana arvonnassa. Terv. Tanjuska tanja.telimo@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kuulin huhua, että Ikea osallistuisi tänä vuonna Habitareen ja sen haluaisin käydä katsastamassa jos pitää paikkansa.

  VastaaPoista
 11. Olis mukava päästä messuille, olis vapaapäiväkin sopivasti :) Mun viime käynnistä on kyllä vierähtänyt reipas tovi...

  VastaaPoista
 12. En oo koskaan habitare-messuilla käynyt joten ois ihanaa päästä. Etenkin nyt kun rakennamme uutta kotia niin ideoita sinne kaipailen :) .

  heli.m.virtanen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 13. Olisi kiva päästä habitare messuille ja löytää inspiroivia idiksiä uuteen kotiin
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 14. mukana katja_numminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Ideoita :) Mukana arvonnassa.
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Haluaisin lähteä tyttären kanssa viettämään mukavaa messupäivää ja haistelemaan sisustuksen uusia tuulia :)
  salla.kivisto@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Alan opiskelijana kiinnostaisi päästä näkemään livenä uusia juttuja ja innovaatioita, ja parasta olisi päästä jakamaan tämä hyvän ystäväni kanssa!
  Mukana arvonnassa.
  sonjjjj.huuto@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukaan arvontaan :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Mukana arvonnassa. Odotan messuilta ideoita oman kodin sisustukseen ja erityisesti Muji pop-uppia ja Annon uutta mallistoa.
  jenni.m.lind@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kaipaan ideoita mattojen ja valaisinten valintaan uuteen kotiin!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Olisi hienoa päästä messuille, koska en ole siellä ikinä ollut ja monen näytteilleasettajan messuosasto kiinnostaa tosi paljon. Etenkin Anno olisi kiva päästä tsekkaamaan! Muutenkin olisi kiva päästä livenä näkemään tuotteita, joita yleensä pääsee ihastelemaan vain kuvissa.

  VastaaPoista
 22. Tykkään käydä melkein millä tahansa messuilla, joten arvontaan mukaan! :)

  sannapupu@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukana :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Inspiraatiota :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Lippu lähtee Anonyymille kommentilla numero 10, laitan sinulle sähköpostia!

  "Ystävän kanssa on jo tullut perinteeksi käydä Habitaressa ihastelemassa sisutuksen uusia tuulia. Mukana arvonnassa. Terv. Tanjuska tanja.telimo@gmail.com"

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!