sunnuntai 27. elokuuta 2017

Sisustusvieraissa: rento ja rohkea Retromoderni

Pääsin eilen vierailulle ihanan ja energisen Retromoderni-blogia kirjoittavan Suvin perheen uuteen kotiin. He ovat juuri muuttaneet persoonalliseen kolmekerroksiseen rivitaloasuntoon, jossa näkyy jo vahvasti perheen rento ja rohkea kädenjälki. Valkoiset seinät ovat saaneet väistyä upeiden, syvien sävyjen ja näyttävien tapettien tieltä. Retromoderni-kodissa ei pelätä yhdistellä tummiakaan sävyjä ja kuoseja. Lopputulos on mielenkiintoinen, kotoisa ja tunnelmallinen.Urbaani loft-henki syntyy näyttävistä portaikoista metallikaiteineen, vinoista katoista, suurista ikkunoista ja minimalistisesta sisustustyylistä. Niukkuus ja avaruus sopivat talon henkeen huikean hyvin ja Suvi kertoikin, että vaikka osa tavaroista on vielä vanhassa kodissa, niin täällä uudessa kaupunkikodissa fiilis on tarkoitus pitää hyvinkin ilmavana ja tavaramäärä minimissään. Suvilla ja hänen miehellään Jannella on pettämätön värien taju! Vaikka jokainen huone on sävyiltään hieman erilainen, niin värit myöskin toimivat loistavasti yhteen ja muodostavat hienoja näkymiä yhdessä. 


Retromoderni-kodissa ei näy sisustusblogien design-kliseitä, mikä on tosi virkistävää. Meillähän niitä kyllä riittää, enkä siis missään nimessä sano, että suosituissa klassikoissa olisi mitään vikaa. Ihanaa kuitenkin, ettei ihan jokaisen bloggaajan kotoa löydy samoja tuotteita.Suosikkihuoneeni oli ylimmän kerroksen ullakkotila, jonka on saanut haltuunsa perheen teini-ikäinen poika. Ihan huikea tila, tällaiseen olisi mahtava perustaa oma työhuone.


Juuri nyt sisustamisessa pinnalla ovat luonnonmateriaalit, puunsävyt, kerroksellisuus ja tarinat tavaroiden takana. Retromoderni-kodissa on tätä kaikkea täydellisen sopivassa suhteessa. Itse ainakin inspiroiduin ja sain uutta energiaa jo jonkin aikaa mielessä olleeseen tapetointiprojektiin. Myöskin vihertävät sävyt jäivät hieman mieleen pyörimään...


Kiitos kun sain tulla vierailulle ja onnea vielä paljon uuteen hyvän fiiliksen kotiin! 

P.S. Juteltiin Suvin kanssa Mansen Blogikirppiksestä 2017, kuulette siitä pian lisää. :)

5 kommenttia:

  1. Kiitos vierailustasi. Oli vallan mukava ja lepposa ehtoo. Iso kiitos ihanista sanoistasi <3

    VastaaPoista
  2. Suvi ja Janne osaavat! Oli kiva saada heidät vieraiksi edelliskesänä <3 Rohkeutta, persoonallisuutta ja taito yhdistellä tekevät kodin, jossa tällä hetkellä viihdytään ja kotonahan viihdytään!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!