torstai 17. syyskuuta 2015

Kotimme väripilkku

On meillä kotona värejäkin, nimittäin lapsen huoneessa! Olen halunnut sisustaa pojan huonetta selkeillä, kirkkailla ja raikkailla väreillä. Toki sitten myöhemmin kuuntelen hänen toiveitaan oman huoneen sisustamisen suhteen, mutta toistaiseksi poika on tuntunut olevan tähän varsin tyytyväinen. Tämä huonehan on aika vähällä käytöllä, koska Pikku-T nukkuu meidän vanhempien makuuhuoneessa ja leikkii paljon olohuoneessa. Nyt ihan viime aikoina hän on kuitenkin halunnut yhä useammin leikkiä omassa huoneessaan.


String Pocket -hylly on kyllä tosi kiva, koska siihen saa vaihdettua ilmettä niin helposti. Tuo harmaa värikin miellyttää silmää, sopii niin kivasti tuon Tikkurilan Laasti -seinämaalin kanssa. Tällä hetkellä hyllyssä uutta on siskoni Kuubasta tuoma hauska printti, josta pidän tosi paljon.


Sain jonkin aikaa sitten käsiini tuollaista autokuosista masking-teippiä ja hei, nyt tullaan tosissaan jälkijunassa trendien suhteen (muistaako kukaan edes enää sitä älytöntä teippivillistystä parin vuoden takaa?), nimittäin innostuin koristelemaan teipillä Ikean tylsää hyllykköä.


Palaute huoneen pieneltä omistajalta oli äärimmäisen positiivinen. Varmaan hän ajatteli, että viimein tuo sisustushullu keksii jotain hauskaa.


Minun jo pois nukkuneen mummini virkkaamat peitot sopivat tosi hyvin tänne T:n huoneeseen.


Oranssin lampunvarjostimen saattaa joku jopa muistaa blogini alkuajoilta? Innostuin joskus lisäämään oranssia meidän olkkariin, mutta väliaikaiseksihan se jäi. Täällä oranssi varjostin näyttää tosi kivalta ja sopii huoneen tyyliin. Keltainen liinakin on mummin virkkaama.


Näitä toinen toistaan upeampia autorata-sisustuselementtejä tulee koko ajan lisää tähän talouteen. Kaipa se niin on, että pienen pojan äidin on vain syytä niihin tottua. Tälläkin hetkellä olkkarissa majailee automatto upeine virityksineen, enkä edes jaksanut siivota sitä yöksi pois. :)


Pikku-T:n huone on siis edelleen aika keskeneräinen. Tänne on tarkoitus tuoda minun vanha Muurame-sänkyni sekä myös jonkinlainen työpöytä jossain vaiheessa. Juuri tällä hetkellä leikkitila on se, mitä eniten tarvitaan ja huoneen lattian onkin juuri nyt vallannut valtava Hee Lounge -tuolin laatikosta tehty majaviritelmä. 

Oletteko muuten saaneet olla terveinä nyt alkusyksyn? Minusta tuntuu, että nyt flunssa aikoo iskeä meikäläiseenkin. Juuri kun olisi superkivaa viikonloppuohjelmaakin tiedossa. Taistelen siis kaikin voimin vastaan! Paras ase taitaa olla kunnon yöunet, siispä öitä ja mukavaa loppuviikkoa - pitäkää huolta.

18 kommenttia:

 1. Huone on oikein hauskan näköinen, ja teippi oli hyvä idea. Meillä on myös teippailtu kuvioteipillä, olkoonkin so last season mutta toimii edelleen,varsinkin muksuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Tuo teippailu on kyllä helppo tapa tuoda ilmettä perusjuttuihin.

   Poista
 2. Huone on oikein hauskan näköinen, ja teippi oli hyvä idea. Meillä on myös teippailtu kuvioteipillä, olkoonkin so last season mutta toimii edelleen,varsinkin muksuilla.

  VastaaPoista
 3. Kivoja väripilkkuja! Ja ihanat nuo virkatut peitot, niillä on varmasti tunnearvoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niillä on tosi paljon tunnearvoa. Nuo peitot oli vähän sellaisia helppoja vanhuuden ajan töitä mummille, hän oli todella taitava virkkaaja ja virkkasi hieman nuorempana uskomattoman mutkikkaita töitä.

   Poista
 4. Ihana tuo hylly ja "sisusteet"! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin tosi paljon. Kun nousee portaat yläkertaan, niin tämän näkee ja se on kiva näkymä. :) Piristävä.

   Poista
 5. Ihanan pirteä huone :) Asukki varmasti tykkää!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana huone, tykkään värimaailmasta todella paljon. Harmaa sopii hyvin lastenhuoneeseen ja kivoja yksityiskohtia olet kuvannut. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla. Itsekin tykkään tästä huoneesta paljon.

   Poista
 7. Suloinen huone, mutta nuo mummin virkkaamat peitot vasta ihastuttavia ovatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat aivan ihania. Tuo isompi oli mummin sängyssä päiväpeittona ja tuoksuu vieläkin ihan mummilalta. <3

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos, pitääpä kuvailla tätä huonetta toistekin.

   Poista
 9. No nyt löytyi mun suosikkihuone teidän kodista! :) Mä tykkään just noin, että selkeä pohja (valkoista, mustaa) ja sitten värejä siihen päälle :) Ihana huone! Ihana valo myös! Tänään ollut niin pimeä päivä että...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirita, tämä on kyllä toimiva kokonaisuus. Pitäisikö mun joskus oikeasti tuoda niitä värejä olkkariinkin...? Ainakin voisin kokeilla! Kuvat on otettu viikonloppuna, jolloin oli vielä aurinkoista, nyt onkin ollut tosi pimeää.

   Poista
 10. Onpa kaunista! Mistä tuo oranssi varjostin mahtaa olla? 😊😊

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!