keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Syksyinen viikonloppu Helsingissä

Viime viikonloppuna koitti odotettu reissu. Meidän pieni perheemme matkasi junalla minun vanhempieni kanssa Helsinkiin. Jo junamatka ja yöpyminen hotellissa oli tietysti pikku-T:lle elämyksellistä ja meille muille tosi kiva irtiotto arjesta.


Syyskuinen Helsinki oli kaunis kuten aina, mutta pilvinen ja kylmä. Nappasin mukaan uuden kevytuntuvatakkini, eikä se ei ollut tippaakaan liikaa. Löysin tosiaan tuon Espritin takin vasta vähän aikaa sitten ja malli sekä ihana keveys miellytti heti. Sen sijaan sävy mietitytti - onko vihertävään taittava harmaa sävy hitti vai huti. Nyt olen jo aika ihastunut tähän hiukan erikoiseen sävyyn, se on itse asiassa aika lähellä silmieni väriä. Toinen vaihtoehto takista olisi ollut musta ja mustia takkejahan minulta löytyy ihan tarpeeksi jo ennestään! Tämä väri näyttää kivalta muihin vaaleisiin sävyihin yhdistettynä sekä tietysti sen tutun ja turvallisen mustan kanssa.


Tästä kuvasta tuli vähän tukkakriisi! Olen kasvatellut hiuksiani ja tykkään kyllä pidemmästä mallista, se on jotenkin helpompi saada asettumaan kuin ihan lyhyt polkka. Mutta väri näyttää pahasti siltä, että pitääpä varata taas aika raidoitukseen. Raikastusta kaivataan!


Äitini poseeraa tyylikkäänä kuten aina. Tuollaisen harmaan pitemmän neuletakin mentävä aukko olisi kyllä omassakin vaatekaapissani.


Lauantaipäivän aktiviteettina oli vierailu Korkeasaareen. Sielläkin oli aika viileää, onneksi pojat keksivät lämmittäviä aktiviteetteja. ;) Kaikelaiset ninjahommat kuten hypyt ja miekat ovat ihan kuuminta hottia meidän perheessä tällä hetkellä.


Meillä kävi tuuri, kissapedot olivat melko virkeinä. Etualalla näkyvä "maailman suurin sählypallo" jäi vahvasti mieleen! Se taisi olla 4-veelle erikoisempi juttu kuin valtava leopardi.


Korkeasaaressa asuu varmaankin Suomen kesyin orava.


Äitini eli mummi esittelee shoppailujaan, Minna Parikan puputennareita. Eikö ole ihanat? Hän on pienten koululaisten opettaja, joten nämä sopivat työkäyttöön aivan täydellisesti.


Oli tosi kiva reissu, tällaisia pitää selkeästi harrastaa useammin!

8 kommenttia:

  1. Nyt on pakko kysäistä, mistä äitisi neuletakki on ostettu? Täälläkin samanlaisen neuletakin mentävä aukko ollut kaapissa jo pidempään... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta reissuseurasta, Suvi ja pojat!
    Ihanat kuvat��
    Neuletakki in Taifunin mallistosta ja ostettu Porista Ratsulasta. Se on lämmin ja pehmeä, mutta ei liian paksu kuitenkaan. Eikä kutise!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yritän metsästää vastaavan. :)

      Poista
    2. Kiitos äiti teille ja toivottavasti sekä minä että anonyymi löydämme omat ihanat harmaat neuletakit. Oikea talven lohtuvaate :)

      Poista
  3. Tuo takin väri sopii sulle tosi kauniisti! Sanoisin, että kauniimpi sun väreihin, kuin musta <3 Ja hei mä kans himoitsen harmaata pidempää neuletakkia! Kahdesti olen jo H&M:llä sellaista sovittanut, mutta mietin, että pitäisikö panostaa laatuun vai ottaa hieman edullisempi, kun en ole varma miten paljon tuollaiselle tosi pitkälle (se yltää polvitaipeisiin ja vähän ylikin) takille sitten on..

    Ja VIELÄ pakko samaan hengenvetoon kommentoida, että WAU miten kaunis äiti sinulla! Todella fresh ja nuorekas ja kaikkea! Taitaa kulkea teillä suvussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! Äiti on todella otettu kauniista sanoistasi. <3 Ja tuo takin väri alkaa tuntua päivä päivältä kivemmalta.

      Ehkä tosiaan yli polvitaipeiden oleva neuletakki vähän muakin epäilyttää, että kuinka paljon sitten tulee käytettyä. Mut on ne vaan kivoja! H&M:n vaatteet on muuten usein yllättävän laadukkaita, monia lemppareitani on sieltä.

      Poista
  4. Onpas sinulla nuorekas äiti. Voisitte olla sisarukset. Kivat kuvat.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!