sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Tulossa myyntiin Mansen Blogikippikselle 9.10.

Viikon päästä sunnuntaina 9. lokakuuta Vooninkisalissa, Finlaysonin alueella vietetään jälleen Mansen Blogikirppistä ja tapahtumasta on tulossa ihan mahtava. Lämpimästi tervetuloa!

Tällä kertaa jaossa on ensimmäisille vieraille 200 upeaa goodieämpäriä (!), jotka sisältävät tuotteita ja tarjouksia yhteistyökumppaneilta. Olemme myös varanneet ensimmäiselle 50:lle lapsivieraalle oman pikkuisen yllätyspussukan. Kannattaa siis ehdottomasti tulla paikalle ajoissa. Ovet aukeavat klo 11.

Ulkosalla on mahdollista ostaa Pyynikin munkkikahvilan munkkeja ja kahvia lämmikkeeksi. Sisätiloissa Tampereen Jäätelötehdas tarjoilee maistiaisia ja herkullista jäätelöä kirppishinnoin. Kannattaa varata käteistä ja ostoskassi mukaan! Viimeksi muuten moni toivoi kokovartalopeiliä ja/tai sovituskoppia ja toiveitanne on kuultu. Nyt vaatteiden ostaminenkin tulee olemaan helpompaa. :) 


Itselläni on tällä kertaa myynnissä hieman vähemmän sisustustavaraa, mutta toki muutamia löytöjä on siltäkin puolelta tarjolla ja niistä maistiaisia yllä olevassa kuvassa. Pöydästäni tulee löytymään paljon pikku-T:n pieneksi jääneitä, tosi hyväkuntoisia vaatteita, lähinnä kokoja 92-98. Merkkeinä mm. Molo Kids, POMPdeLUX ja Punainen norsu. Myös muutamia lastenkenkiä on myynnissä.


Omia vaatteitani on tietysti myös myynnissä. Olen aikamoinen takkifriikki ja niitä on kertynyt ihan liikaa, joten olen käynyt kriittisellä silmällä takki- ja jakkuvarastojani läpi. Laadukkaita ja hyväkuntoisia takkeja sekä jakkuja 32-34-kokoiselle naiselle on tarjolla tulevana sunnuntaina paljon. Myös nahkakenkiä, nahkaisia asusteita ja neuleita on tulossa myyntiin.
2 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!