sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Ne syksyn viimeiset auringonsäteet

Tuossa eräänä loma-aamuna kaunis auringonpaiste sai tarttumaan kameraan. Samalla tavalla kuin kevään ensimmäinen paiste pitää ikuistaa ja sitä fiilistellä, myös syksyn viimeiset ansaitsevat saman erikoiskohtelun. Olivatkohan nämä nyt ne viimeiset? 

Valo on syksyllä ihanan pehmeää ja lämmintä, se saa sisustuksen sävyistä ihan uusia puolia esiin. Makuuhuoneen seinä näyttää melkein vaaleanpunaiselta, aika ihanan näköistä.


Tämä syksy on ollut kyllä uskomattoman kaunis ja aurinkoinen. Me syyslomalaisetkin saatiin nauttia useista aurinkoisista päivistä. Loma täytti muutenkin tehtävänsä - tuli syötyä hyvin, nukuttua paljon, liikuttua kiitettävästi ja tehtyä monenlaista pientä kivaa, mitä ei arjen kiireissä ehdi. Huomasin muuten, että koko syksyn huonossa jamassa ollut ihoni on tykännyt tästä lomasta tosi paljon. Tänään olisi vielä loppuhuipennuksena tarkoitus maalailla seiniä ja huomenna sitten palataan arkeen töiden ja päivähoidon muodossa.


P.S. Mietin tuossa loman aikana, tykkäisitteköhän seurata blogiani Facebookin avulla? Pitäisikö Zubi's cornerille perustaa oma FB-tili vai onko se jo ihan menneen talven lumia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!