lauantai 29. lokakuuta 2016

Halloween party

Meillä on tällä viikolla vietetty pariinkin otteeseen Halloween-juhlia. En ole aiemmin ollut niinkään innokas teemajuhlien järjestäjä, mutta lasten riemun takia halusin hiukan panostaa ja kutsua pikku-T:n kavereita naamiaisiin. Onneksi juhlat saa tehtyä aika pienellä vaivalla, meidän tapauksessa vähän rekvisiittaa, pakastepullat ja pop cornia. Tässä ensimmäisessä kuvassa luuranko on siirtynyt nauttimaan pullastaan ja jättänyt enimmät välineet odottelemaan kurpitsa-Laurin (siitä tuli vähän herra Tähkän näköinen vinoine hymyineen) valvovan silmän alle.


Minusta tämä lokakuun lopun juhlan rantautuminen Suomeen on pelkästään positiivinen asia. Juuri tähän vuodenaikaan kaipaakin vähän juhlaa ja hassuttelua.


Kurpitsalyhdyn teko oli hauskaa, mutta yllättävän haastavaa! Tässä puuhassa olen viimeksi ollut vuonna 2002 jenkeissä.


Pienet pojat tykkäävät aika hurjista jutuista, eikä kuulemma pelota yhtään!


Halloweenin kunniaksi ripustin juhlavalot ikkunalle ja tähän ne onkin ihan kätevä jättää odottelemaan joulua. Meillä on ollut valosarja terassilla lyhdyssä jo monta viikkoa. Tykkään aina laittaa ajoissa syksyllä valosarjat (koen ne kausivaloiksi, en jouluvaloiksi) ja sitten heti tammikuussa kevätauringon saapuessa riisun ne melko ajoissa myös pois.


Ensi viikolla Pyhäinpäivänä onkin vähän erilaista juhlaa tiedossa, sillä olen menossa Indiedays Inspiration Blog Awardsiin ihanan Tyyli Casual -blogin Maijan kanssa. Varmasti huikeat juhlat tulossa! Olisi kiva kuulla, ketkä kaikki muut ovat osallistumassa Inspiration -päivään ja/tai illan gaalaan.

2 kommenttia:

 1. Olen muuten täsmälleen samaa mieltä siitä että Halloween on vain positiivinen juttu: jos jostain voisi Suomessa ottaa mallia ameriikoista niin yksi asia on musta juhlat ylipäänsä ja niihin panostaminen. Kaikenlaiset juhlat piristää ihan hurjasti harmaata arkea ja etenkin tässä loppusyksyn märässä mustuudessa rämpimisen keskellä erityisen tervetullutta :)

  Ja ihan vähän odotan niitä ensi viikonlopun kemuja (pienestä asukriiseilystä huolimatta ;)), ihan superhauskaa päästää mukaan :)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, teemajuhlat tähän aikaan vuodesta on aivan mahtava keksintö. :) Ja ensi viikolla biletetään sitten vähän erilaisissa teemoissa, huikeeta!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!