lauantai 25. lokakuuta 2014

Tänään juhlitaan

Moni bloggaaja on tänään menossa varmastikin Indiedays -blogigaalaan. Itsekin olen valmistautumassa juhliin, mutta tällä kertaa en pääse bloggaajien kanssa bilettämään, sillä tiedossa on toiset, työhöni liittyvät juhlat.


Pienillä paljeteilla somistettu toppi sekä Guccin tuoksu ovat jo kulkeneet mukanani pirskeissä jos toisissakin. Uutta on Espanjasta ostettu Massimo Duttin nahkainen pikkulaukku.


Jalkaan laitan Eccon korkkarit, jotka ovat korostaan huolimatta jalassa kuin lenkkitossut, järkyttävän mukavat! Olen aina pitänyt Eccon kenkiä vähän mummomaisina, enkä näitäkään olisi varmasti tullut ostaneeksi, ellei ystäväni olisi esitellyt itselleen vääränkokoista kenkähankintaa. Meinasin jo kieltäytyä sanoin "minulla on jo tällaiset korkkarit", kunnes sovitin kenkiä. Juu ei, minulla ei todellakaan ole tällaisia korkkareita! Löytyyhän tuolta kaapista yhdet, jotka ovat ulkonäöllisesti lähes samanlaiset, mutta mukavuudeltaan aivan toista luokkaa. Nyt kun valikoimissa ovat nämä Eccot, niin ne toiset jäävät varmasti käyttämättä. Eccojen hyviin puoliin kuuluu myös kopisemattomuus, joten näitä tulee varmasti käytettyä töissäkin paljon.


Mutta nyt meikkaamaan ja kähertämään tukkaa, ettei taas tule kiire. Hauskaa iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!