sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Neljäntoista hengen ruokapöytä

Onnellinen ja vähän väsynyt emäntä kiittää ja kuittaa. Meillä on maailman ihanin opiskelukaveriporukka, tai ei se mikään kaveriporukka ole vaan ystäväporukka, ehdottomasti. Meidän kodin kapasiteetti tuli testattua kun viikonlopun ajan vietimme aikaa 11 aikuisen ja 3 leikki-ikäisen kokoonpanolla. Oli hauskaa ja tiivistä!


Yllättävänkin hyvin kaikki mahduttiin nukkumaan, saunomaan, leikkimään - ja tietysti syömään. Ikean Bjursta-ruokapöytä on jatkettuna ihan mahtava, mahduimme kokoonpanollamme helposti samaan aikaan pöydän ääreen ja kattauksellekin jäi hyvin tilaa. Ikean sivuilla lukee, että pöydän voi jatkaa tarvittaessa kahdeksalle hengelle, mutta tosiaan neljätoistakin menee. ;) 

Pitkän pöydän ääressä tuli vietettyä paljon aikaa, mikäs sen ihanampaa kuin aloittaa aamu juomalla kahvia porukalla ja illalla istua kynttilöiden valossa pienten mentyä nukkumaan. Olen muutenkin ollut todella tyytyväinen tähän Ikean pöytään, loistavaa laatua ja helppo pitää puhtaana. Ja tämän jatkettavuutensa ansiosta todella monikäyttöinen.

Muuten, sain kokkailuistani vuolaita kehuja, kuulemma pitää laittaa reseptejä jakoon. Ajattelin, että voisin jakaa pari suosikkireseptiä täällä blogissakin lähiaikoina. En ole oikeasti mikään huikea ruuanlaittaja, mutta parilla-kolmella bravuurilla pääsee jo pitkälle!

2 kommenttia:

  1. Isossa porukassa on aina omanlaisensa ihana tunnelma. Sellainen suloinen kuhina ja höpötys! Mukavalta näyttäviä kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on! Nautin rauhasta oman perheen kesken, mutta välillä kunnon vipinä tekee hyvää. Ja lapset nauttii kun on leikkikavereita.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!