maanantai 13. huhtikuuta 2015

Täydellinen valkoinen nahkalaukku

Kesään kuuluvat mielestäni valkoiset kengät, vyöt ja laukut. Vaatteiden värien vaalentuessa myös tummat asusteet alkavat näyttää tunkkaisilta. Olen jo parin vuoden ajan haaveillut uudesta valkoisesta nahkalaukusta ja nyt olen löytänyt the täydellisen.

Uusi laukkuni on kätevä crossbody-mallinen moniottelija. Sen klassisen valkoisen pehmeän nahan ja kullansävyisten hillittyjen yksityskohtien olen vakuuttunut sopivan kesän jokaiseen menoon aina töistä ja kaupunkireissuista illanviettoihin, reissuihin ja kesätapahtumiin. Malli on Michael Kors Riley Small Pebbled Leather Crossbody (huh mikä nimihirviö) ja ostin sen Porista Ratsulasta. Samainen laukku löytyy MK:n sivuilta täältä mustana ja konjakinsävyisenä, voisin muuten mieluusti tarjota myös tuolle kauniille konjakkiselle rakastavan kodin.Kirjoittelin jonkin aikaa sitten postauksen täydellisen kokoisesta laukusta. Arvaatte varmaan, että olen aika tyytyväinen kun tämä on ihan saman kokoinen kuin tuo tilaihme Filippa K:n pikkulaukkuni.


Vaikka kesä on ennen kaikkea valoa, lämpöä, ystävien kanssa vietettyjä hetkiä, elämyksiä, reissuja, tuoksuja ja kaikkea muuta ei-materialistista ihanaa, niin ainakin sen odottaminen on aika paljon mukavampaa kun olalla keikkuu tällainen kesälaukkuihanuus.


Yhdistetään vaaleiden sortsien, kultasankaisten aurinkolasien, kullansävyisten korujen ja lakattujen varpaankynsien kanssa. Sekä hymyn ja auringonpaisteen.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana laukku!! Kelpaisi mullekin :) :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis laukku, mä voisin ottaa mustana. Työkaverilla on tuo juuri mustana ja on hieno livenäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratsulassa oli tämä myös mustana ja se oli kyllä tosi upea! Mulla vaan oli nyt tarvetta nimenomaan vaalealle laukulle.

   Poista
 3. Kaunis! Oih, niiiin viedään meidän valkoiset MK:t treffeille kesällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin todellakin viedään! Mä liikun varmasti Porin suunnalla jonkin verran, mut olisi myös mukavaa saada teidät tänne Pirkanmaalle vieraiksi!

   Poista
  2. Katsotaan katsotaan: Treen reissukin voisi hyvin onnistua myös :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!