sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Terassin sisustushaaveita

Viime keväänä ja kesänä en kauheasti tullut miettineeksi terassin sisustusta. Kannettiin vanhasta kodista puutarhakalusteryhmä ja grilli pihaan, se oli siinä. Mitä nyt parvekkeelle ostettiin tuolit ja penkki, sekä muutamia amppelipidikkeitä kiinniteltiin. Ihan kivahan se terassi oli niinkin, mutta nyt haluaisin jotain hieman enemmän. Sisustetumpaa fiilistä, enemmän kasveja, kodikkuutta ja viihtyisyyttä. Kokosin tähän kollaasiin juttuja, joilla haluaisin tänä kesänä tehdä terassista enemmän meidän näköisen.


- Hay Hee lepotuoli on pyörinyt haaveissani jo aika pitkään. Luulen, että valkoinen, moderni tuoli näyttäisi tosi upealta tummanharmaata komposiittiterassiamme vasten sekä toisi ripauksen vaaleutta tummien terassikalusteidemme joukkoon.

- Kekkilän Viherseinä on mielestäni tosi ihana! Ruukkupidikkeet voi kiinnittää seinälle haluamaansa rykelmään. Vaihtelua saa vaihtamalla eri väriset ruukut sisään tai vaikka kynttilälyhdyt.

- Ikean Vindalsö-tarjoiluvaunu on monesta blogista tuttu ja se ehkä koristaa pian meidänkin terassia. Moni on tuunannut puun sävyiset osat vaaleiksi, mutta minä pidän juuri niistä, etenkin kun meillä on terassituoleissakin tummaa puuta.

- Saksalaisen Lechuzan parvekelaatikot ovat kategoriansa aatelia. Hintavia, mutta uskon, että myös laadukkaita. Ja kiinnitysmekanismi jää kivasti piiloon, en ole mikään parvekelaatikkokiinnikkeiden fani. Näistä haaveilen...

- Meillä olisi tarvetta hieman isommalle ja tukevammalle pöydälle terassilla. Falster-sarjan penkki jo löytyy, joten tämä pöytä voisi olla hyvä valinta.

Näiden lisäksi pitäisi laittaa nykyinen kaasugrilli vaihtoon, olemme todennäköisesti päätymässä hiiligrilliin tällä kertaa. Terassille siis hankittavaa ja haaveita riittää, mutta onneksi kaikkea ei tarvitse toteuttaa kerralla. Viime vuotista terassin ilmettä voi kurkata vanhoista postauksistani täältä ja täältä sekä parvekkeen sisustusta täältä.

Millaisia sisustushaaveita teillä on pihaan, parvekkeelle tai terassille?

2 kommenttia:

 1. Minä haaveilen myös Hayn tuoleista terassille, mutta taitaa jäädä ikuisuushaaveeksi. Ei vaan raaski sijoittaa niin paljoa ulkona pidettäviin tuoleihin, ja vaikka niitä voisi sitten pitää sisälläkin, ei enää löydy tilaa, kun eräät tuolihamsterit ovat täällä jo kuorruttaneet joka nurkan tuoleilla. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo Hayn tuoli aika arvokas ulkokäyttöön, mut toisaalta - meidän kaikki ulkotuolit on maksaneet about satasen / kpl ja niitä on kuusi, ja säilytetään kylmän viileästi ulkona ympäri vuoden. Ja ihan on perus Ikea-Isku-hankintoja. ;)

   Kumman tutulta kuulostaa tuo, että tuoleja on jo kaikki mahdolliset nurkat täynnä... Meillä yksi Hee-tuoli kyllä vielä saattaisi mahtua ihan olkkariinkin talvella. Tuntuu vaan, et niidenkin hinnat nousee koko ajan ja missasin Hullareiden tarjouksen...

   Poista

Ilahdun kommentistasi!