maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kiiltävät pinnat kylppärissäMeidän kylppäri on nätti ja toimiva, mutta kaltaiseni siivousfriikin kannalta hieman työläs. Mattapintainen ruskea lattialaatta paljastaa nimittäin kaikki mahdolliset roiskeet ja runsas lasiseinien määrä suihkun läheisyydessä takaa, että jynssättävää ja kiillotettavaa pintaa riittää. Jos ei halua olla läträämässä kemikaalien kanssa jatkuvasti (ei kiitos), on parasta jaksaa kuivata lasiseinät ja lattia joka suihkun jälkeen.
 

Lattiaa varten meillä on Sinin perus-lasikuituvarsikuivain, mutta seiniä varten hankin erikseen Menulta tyylikkään Wiper-kuivaimen. On mukavaa roikottaa kaunista design-kuivainta kylppärissä, paikka kun on tosi näkyvä. Ainakin minun mielestäni tällaiset arkiset ja vähän tylsät rutiinit muuttuvat huomattavasti kivemmiksi kun ne saa suorittaa kauniilla ja toimivilla välineillä. Menun Wiper on molempia.

Muuten, en jaksanut stailata yhtään kylppäriä kuvien ottoa varten, eli tässä tämä nyt arkisessa kokonaisuudessaan kosmetiikkapurkkeineen ja ammeineen päivineen.


Säännöllinen kuivaus on osoittautunut tosi tehokkaaksi tavaksi välttää kalkkisaostumat ja muut ikävät klähmät seinissä sekä lattiassa. Päivittäisen kuivauksen ansiosta riittää kun pinnat pesee ja kiillottaa lasinpesuaineella parin viikon välein. Sitä paitsi siitä on tullut jo niin itsestäänselvä rutiini, ettei se tunnu edes mitenkään työläältä. Pikku-T:kin haluaa jo osallistua kuivailuihin omien suihkujensa jälkeen.


Miten te pidätte kylppärin (lasi)pinnat puhtaina? Onko kellään kokemusta Kärcherin ikkunanpesimen käytöstä kylppärissä? Mietin hieman kyseisen kojeen hankintaa, tosiaan ympärivuotista käyttöä löytyisi näistä suihkuseinistä.

4 kommenttia:

 1. Kärcher meillä käytössä pesuhuoneen lasipintojen kuivauksessa - ihana,kevyt ja tekee hyvää jälkeä. - Janni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, kiva kuulla! Kaikki tuota laitetta kyllä kehuvat, joten ehkä pitää viimein ostaa omaksi.

   Poista
 2. Äänestin puolestasi Indiedays Blog Awards -ehdokkaiden haussa. Sinun blogi on minun iso suosikki. Olen sen avulla oppinut lisää suomea ja saanut paljon sisustusvinkkejä. Toivon Sinulle ja perhellesi kaikkea parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, aivan ihana kuulla. <3 Kaikkea hyvää myös Sinulle!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!