tiistai 31. maaliskuuta 2015

So leb ich!

Tiistai-iltaa! Toivottavasti teidän viikko on alkanut mukavasti räntäsateesta huolimatta. Itse myönnän, että mieli on ollut vähän harmaa, väkisinkin säätila siihen vaikuttaa. Sekä myös kiire ja riittämättömyyden tunne juuri tällä hetkellä elämässä. 

Pitäisi tehdä niin paljon kaikkea. Saada projektit etenemään töissä, kehittää ammattitaitoaan, pitää itsestään ja perheestään huolta, olla ahkera ja aikaansaava, nukkua ja liikkua paljon, olla läsnä arjessa, valmistaa terveellistä ruokaa, muistaa virpojille suklaat (en todellakaan muistanut, syytän tästä sitä, että olen kotoisin paikkakunnalta, jossa ei virvota pääsiäisenä) ja ja ja ja... silti vaan kirjoittelen täällä hömppäblogia! Tai ehkä juuri siksi, sillä mikäs sen parempi pako velvollisuudentäyteisestä arjesta kuin uppoutua omaan pieneen kuplaansa, jossa saa haaveilla omista pienistä jutuista. Sisustaessa voi ainakin kuvitella, että jokin osa maailmasta (eli se oma koti) on hallittavissa ja muokattavissa kauniiksi, harmoniseksi ja hiljaiseksi pakopaikaksi kaikesta.

Siltä varalta, että jollain muullakin siellä ruudun takana on tarvetta vetäytyä moiseen kuplaan, niin haluan vinkata kivasta sivustosta, jonka löysin netistä. Saksalainen So leb ich -sivusto on toimiva yhdistelmä kauniita sisustuskuvia, blogimaista sisältöä, vinkkejä sekä se tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa kuvien tuotteita suoraan verkkokaupasta. Hakutoiminto näyttää toimivan kivasti, joten sivustolta voi etsiä kuvia vaikka brändin, huoneen tai värisävyn mukaan.


Poimin näihin kuviin muutamia juttuja, joista itse tykkään. Puun sävyt, uuden ja vanhan yhdistäminen, hillitty värimaailma, harmaa sohva, design-valaisimet. Ei varmaan tullut yllätyksenä?

Kurkista lisää: www.solebich.de

4 kommenttia:

 1. Dääm, jääkö siihenkin sivuun koukkuun...? :D :D Tässä pitää jo kiirettä kaikkien tuuttien kanssa, hah :) Mukavaa pääsiäisviikkoa harmaudesta huolimatta! Kai se aurinko vielä tulee kun jaksaa uskoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs muuta sano, inspistuutteja on jo liikaakin. ;) Mukavaa pääsiäisviikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Kiitti vinkistä! Täytyypäs käydä tsekkaamassa. Vähän sellainen "kaikki nähty" -olo onkin vaivannut viime aikoina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos onnistuin tuomaan uuden tuttavuuden esiin. Tuolla sivustolla on aika paljon suomalaistenkin suosimia design-tuotteita, mutta kuitenkin jotenkin hiukan erilaisella twistillä.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!