tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kevään valoa keittiössä

Keittiön aamuaurinko oli yksi mukavimman tuntuisista jutuista viime keväänä kun muutimme tähän uuteen kotiin. Siitä on kohta jo vuosi ja nyt, pitkän talven väistyttyä, muistan taas aurinkoisen keittiön ihanuuden. Onhan se kivaa keitellä aamukahvit auringonvalossa! Myös yläkerran kylppäriin paistaa aamuaurinko, siellä laittaudun aamuisin ja meikkaaminen on tietysti helpompaa luonnonvalossa.Keittiössä ei ole tapahtunut mitään uutta, suosikkitekstiilitkin ovat pysyneet ihan samoina. Pappelinan raitamatto on yksi parhaista sisustushankinnoistani ikinä, pidän siitä todella paljon. Mikro tekisi kyllä mieli piilottaa kaappiin ja laittaa umpiovi tuohon kohtaan, missä se on nyt. En kuitenkaan tiedä, miten käytännöllinen ratkaisu se olisi. 

Toinen juttu, jota olen miettinyt, on korkean kaapin poistaminen ja tason jatkaminen, jolloin saisi lisää työskentelytilaa. Se vaatisi kuitenkin koko tason ja välitilan uusimisen. Ehkä järkevämpää vasta joskus siinä vaiheessa, kun keittiö kaipaa muutenkin uudistusta.


Keittiö on Topi Keittiöiden harmaanruskea Luoto, kaikki kodinkoneet Electroluxin. Mielestäni valkoinen liesi raikastaa yleisilmettä kivasti. Mieheni mielestä rosteriset koneet olisivat olleet tyylikkäämmät, mutta minä pidän enemmän näistä. Rosteri on sitä paitsi aika hankala pitää hyvännäköisenä, tuo rosterinen mikrokin on aina ihan klähmäisen näköinen, vaikka päivittäin pyyhin.

Meidän välitila ja taso ovat tuollaista betonipinnan ilmettä jäljittelevää laminaattia. Olen ollut siihen tyytyväinen, todella helppo pitää puhtaana, eikä pienet roiskeet näy kovinkaan helposti. Lisäksi sävy on kaunis ja kivan eläväinen.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä! Luonnonvalo on kyllä sellaisia asioita, mitkä pitää olla "kohdallaan" jo asuntoa ostaessa. Tapettaja ja tuoleja on paljon helpompi vaihtaa kuin lisätä aukkoja tai kääntää ilmansuunnat toisinpäin =D

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!