lauantai 28. maaliskuuta 2015

Girls' weekend ahead!

Niin kivaa kuin arki perheen parissa, omassa kodissa onkin, niin välillä sitä kaipaa kunnon irtiottoa. Meillä on muodostunut perinteeksi viettää parin eri tyttöporukan kanssa tyttöjen viikonloppuja säännöllisesti. Työt ovat vieneet meitä eri kaupunkeihin, joten yleensä valitsemme tukikohdaksi aina jonkun asuinpaikan ja treffaamme siellä. Tai sitten tehdään excursioita ties minne mielenkiintoisiin paikkoihin. Ohjelmassa on yleensä hiukan shoppailua, sporttailua sekä hyvää ruokaa, juomaa ja viihdettä. Ja tietysti paljon, paljon naurua ja kuulumisten vaihtoa.

Tänään suuntaan kohti Raumaa, jossa hyvä ystäväni ja siskoni ovat vastassa. Mahtavaa päästä kiertelemään kauniiseen vanhaan kaupunkiin ja höpöttelemään kuulumisia.

Reissua fiilistellessäni katselin kuvia viime elokuulta, jolloin oltiin sen toisen tyttöporukan kanssa opiskelukaupungissamme Jyväskylässä. Olisipa taas noin kesäistä!


Kyllähän lenksun jälkeen aina maistuu skumpat terassilla! ;) Tytöt on parhaita, elämä ei olisi mitään ilman teitä rakkaita.

Mutta nyt, hopi hopi autoa pakkaamaan! Ihanaa viikonloppua teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!