sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Jos et voi peittää sitä, korosta sitä

Meillä on olohuoneen nurkassa kotelointi, joka yleensä herättää kysymyksiä. Siis onko tuo joku rakenteisiin integroitu kaiutinsysteemi...? No joo, ei ole, vaan tosiaan ulkona olevan vesihanan kotelo. Ei mikään kaunein mahdollinen ratkaisu moinen tuossa nurkassa. Verhoilla sen ehkä saisi piiloon, mutta mulla on taas meneillään meille ei sittenkään tule ollenkaan verhoja -kausi.


Olen tässä viime aikoina ihaillut sisustuksia, joissa on kirjoja esillä, meillähän ne ovat aina olleet kaapeissa ovien takana. Kirjat tuovat kuitenkin kodikkuutta. Ja apua, ystäväthän kohta luulevat, etten ole eläessäni lukenut yhtään kirjaa kun niitä ei missään näy! Aika paha.


Niinpä päätin hyödyntää outoa kotelointia kirjahyllynä. Nyt tarvitsee enää haalia lisää sisustukseen sopivia ja juuri passelin kokoisia kirjoja. Kun eihän suurin osa mun kirjoista nyt ollenkaan sovi tuohon! :D

Niin että jos tiedätte hyviä kirjoja, joissa on harmaat, mustat, valkoiset tai muut meidän sisustukseen sopivat kannet, niin tänne vaan! Kaipaisin nimittäin ihan oikeasti myös sitä luettavaa. No okei, kaikenväriset kannet huomioidaan, mutta en lupaa mitään...

6 kommenttia:

 1. Enpä ole tuota kotelointia koskaan edes huomannut vaikka blogiasi ahkerasti seuraankin. :) Mutta siis tosi kiva ratkaisu! Ihailtavan innovatiivista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siihen siis näemmä kuvien välityksellä juuri kiinnitä huomiota. Mutta kiitos, tykkään itsekin, haluaisin vaan vähän enemmän kirjoja.

   Poista
 2. En muuten ole minäkään aiemmin huomannut, vaikka meillä oli entisessä kodissa samanmoinen, joka tosiaan peitettiin verhoilla. Mitäs jos kääntäisi kirjat niin päin, että sivut olisi näkösällä, eikä kirjan selkämys? Toimisikohan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä idea, voisin kokeilla tuota kääntämistäkin.

   Poista
 3. Ihana, kun haet luettavaa perustuen siihen, mikä kirja sopii sisustukseen :) :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, en ehkä kovin tosissani ;) Mutta ainahan se on plussaa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!