sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Easy like sunday morning

Kun herää terveenä ja energisenä kymmenen tunnin yöunien jälkeen aurinkoiseen aamuun, huumaava onnen tunne valtaa jokaisen solun. Miten paljon voikaan arvostaa kahvinhimoa (varma parantumisen merkki) monen päivän mahan myllerryksen jälkeen. Ja miten valtavasti arvostaa auringon säteitä kun aamut ovat olleet säkkipimeitä kuukausien ajan. Tai sitä, että keittiöön paistaa aamuaurinko, olin melkein jo unohtanut sen kauneuden.


Hipsimme pikkumiehen kanssa alakertaan ja jätimme iskän vielä nukkumaan. Hänellä kun on tänään synttärit. Tosin kaikki lahjavalmistelut jäivät sairastumiseni takia. En päässyt ostamaan lahjoja saati leipomistarvikkeita... Noh, vielähän sitä tänään ehtii, onneksi! 

Oikeasti olisin halunnut ostaa synttärilahjaksi meille kahdenkeskisen kaupunkireissun lennot, mutta mieheni töiden takia en uskaltanut kun en varmaksi tiedä, milloin mahdollisuus pitkälle viikonlopulle järjestyy. Toivottavasti se selviää pian. Ja toivottavasti saamme myös päätettyä kohteen. Upeita kaupunkikohteita kun on nii-iin paljon. Tuossa lahjaksi antamisessahan olisi ollut sekin hyvä puoli, että olisin saanut päättää kohteen ihan itse. ;) Noh, eiköhän me siitä vielä yhteisymmärrykseen päästä. Tietysti otan mielelläni vinkkejä vastaan. 

Kohteen pitäisi olla nopean lennon päässä (eikä haittaa, vaikka lähtökaupunkina olisi Tampere) ja mielellään sellainen, jossa majoittuminen ja hyvin syöminen ei olisi ihan järkyttävän hintaista. Ja myöskin kohde saisi olla muutamassa päivässä suht hyvin hahmotettava, koska emme pysty tekemään sen pidempää reissua. Niin ja vielä plussaa, jos emme olisi kumpikaan siellä aiemmin käyneet. Ajankohtana reissulle tulee todennäköisesti olemaan kesäkuun alkupuoli. Toivottavasti päästään tosiaan buukkaamaan lennot pian!


Muuten, kuten näistä kuvista näkyy, kaikki kuusi Visu-tuolia eivät ole vieläkään saapuneet. Kelkkajalkaiset versiot kun hävisivät jonnekin matkan varrelle ja niitä on nyt odoteltu. Kuulemma ovat nyt vihdoin ja viimein noudettavissa Sisustus ID:stä, toivottavasti ehdin ensi viikolla hakea ne rakastavaan kotiin.


Aamuaurinko piirsi sydämen pianon kylkeen. <3 Kohta taidetaan lähteä ulkoilemaan! Sekin tuntuu ihan luksukselta just nyt. Tavalliset päivät ovat vaan ihan parhaita, etenkin sunnuntait.

Mitä teidän viikonloppuun kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!