lauantai 21. maaliskuuta 2015

Sisustushaaveilukierroksella

Mikäs sen ihanampaa kuin aurinkoisena vapaapäivänä kiertää muutamat sisustusliikkeet ja haaveilla? Todellista terapiaa arjen keskelle.

Aloitin kierroksen ihanasta Lundian myymälästä. Fuuga-innostus on mennyt vähän ohi ja huomaan ihailevani Classic-sarjan syvän tummia sävyjä. Kirjahylly-työtaso-kokonaisuus sopisi kivasti pikku-T:n huoneeseen. Matala kirjahylly olisi kiva olkkarissa, yläkerran aulassa tai vaikka yöpöytänä. Vanhempieni luona on muuten jonkin verran vanhaa mäntyistä (maalia kaipaavaa) Lundiaa, vinkvink jos äiti luet tätä; olen edelleen kiinostunut siitä yhdestä laatikostosta.

 
Kävin tänään ihan ensimmäistä kertaa myös Tila & Ihme -nimisessä sisustusliikkeessä. Tyyli siellä on aika runsas ja ehkä omastani poikkeavakin, mutta yllätyin, miten paljon kivoja juttuja bongasin. Pronssinsävyinen metallinen seinälle kiinnitettävä vitriini oli tosi cool, mietin juuri löytyisikö sille paikkaa meiltä. Saisi aika hauskasti vaikka viinilaseja esiin.


DomDom on jo ihan vakkaripaikka, siellä on aina kaikkea kivaa ja ihana palvelu. House Doctorista tykkään etenkin, hinta-laatusuhde kohdallaan. Uutena DomDomin valikoimiin oli tullut ihania, gluteenittomia lakritseja, jotka pakataan tyylikkäisiin rasioihin. Loistava lahjavinkki.


Lopuksi hurautin vielä Tesomalle Jakki-Kalusteeseen. Olin oikeastaan jo unohtanut koko liikkeen olemassaolon kun päivänä eräänä työpaikan kahvipöydässä tuli puheeksi, että heidän sohvansa ovat laadukkaita ja edullisia. Ne valmistetaan mittojen mukaan Tampereella ja vaihtehtoja on tosi paljon. Minä iskin silmäni tähän Trento-sohvaan, jonka malli on matalaprofiilinen, moderni ja se on myös varsin jämäkkä. Sain kyllä erinomaista palvelua, oikeastaan harvoin saa missään niin asiantuntevaa ja mukavaa palvelua. :) Tuli selväksi, että he todellakin haluavat tehdä jokaisen sohvan mittojen mukaan, eikä mitään "standardia" edes ole. Sohva räätälöidään asiakkaalle kangasta, jalkoja, selkänojan muotoja ja kaikkia mittoja myöten. 


Hymyssä suin ajelin kotiin kierrokseltani. Sohva jäi etenkin mieleen kytemään. Eihän se haittaisi, jos löytäisin haaveideni sohvan huomattavasti merkkisohvia edullisemmin ja se valmistettaisiin vieläpä täällä ihan lähellä juuri meidän kodin mittojen mukaan.

2 kommenttia:

  1. Oi, miten mahtava sisustuskierros! Domdom on ehdoton oma suosikkini (itse kivijalkaliikkeessä en tosin ole päässyt vielä käymään, mutta nettiliikkeessä vieraillut melkoisen monta kertaa) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Domdom on kyllä tosi kiva! Minä en taas muistanut, että heillähän on verkkokauppakin.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!