perjantai 29. tammikuuta 2016

Mitä teen kun en bloggaa

Miten tässä taas kävi näin? Viikko vierähti ilman, että ehdin blogata ollenkaan. Minusta on selkeästi tullut tällainen viikonloppubloggaaja. Arki on niin täyttä, kiireistä, aikataulutettua ja hyvällä tavalla väsyttävää, etten kaipaa kirjoittamista, enkä niinkään valokuvaamistakaan. Mutta heti kun kalenteri lakkaa piippaamasta ja viikonloppu saapuu, tekee mieli jakaa ajatuksia. Ei kai viikonloppublogissakaan mitään vikaa ole? Mitä mieltä te olette, onko (lähes ainoastaan) viikonloppuisin päivittyvä blogi ihan turha? 


Tällä viikolla en siis ole blogannut enkä kuvannut, mutta olen tehnyt aika paljon kaikkea muuta. Esimerkiksi...

Olen vaihtanut öisin milloin sänkyä ja milloin lakanoita. Meidän yöt ovat juuri nyt aikamoista hulinaa. Pikku-T on alkanut nähdä enemmän unia, myös painajaisia, ja meno on sen mukaista. Väsymys myös.

Olen ohjannut pari jumppaa ja saanut lihakseni niin kipeiksi, että vielä kolmen yön kuluttua sattuu. Ohjatessahan ei tunne itse mitään ja jos erehtyy ottamaan liian suuret painot, niin näin siinä sitten voi käydä. Olipa ainakin tehokasta! 

Olen istunut päivän koulutuksessa ja saanut hurjasti uusia ideoita sekä inspiraatiota sieltä.

Olen käynyt kampaajalla ja nyt tukka on taas kuosissa hetkeksi.

Olen käynyt kokeilemassa Fustraa ja innostunut ihan hurjasti - kirjoittelen varmasti lisää kokemuksia myöhemmin.

Olen suunnitellut tason vaihtoa keittiöömme sekä yrittänyt kalastella tarjouksia / löytää hyvää tekijää portaiden maalausta varten. Saa vinkata!

Olen lukenut kirjaa.

Olen tilannut meille olkkariin verhot (sovitukseen) ja uuden, valkoisen maton.

Olen kokannut ihan tavallista ruokaa, josta sain perheen pojilta vuolaat kehut. 

Olen rakentanut legoista kaikki Ryhmä Hau -hahmot ja vahtitornin.

Olen pessyt lukuisia koneellisia pyykkiä.

Olen ehtinyt piipahtaa Sokoksella ja ihastua kevään uuteen muotiin - upeita juttuja! Haavelistalle pääsivät ainakin uudet nilkkurit, sininen huivi ja vaalea trenssitakki.

Mitä te olette tehneet tällä viikolla?

12 kommenttia:

 1. Täältä tulee uusi lukija, päivitit sitten päivittäin tai vain viikonloppuisin! :) Blogeja on niin paljon erilaisia että hyvä vaan, etteivät ne kaikki päivity ihan joka päivä (blogien lukemisesta voisi tulla siinä kohti päivätyö!). Sinulla on kyllä todella kaunis koti :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa saada uusi lukija, lämpimästi tervetuloa ja kiitos ihanasta kommentistasi.

   Poista
 2. Kiva juttu arjesta:). Minä kirjoitan blogia silloin kuin muilta puuhilta ehdin, joten uskon että viikonloppuisin päivittyvä blogi on mainio:). Eletään oikeaa elämää eikä elämää blogia varten. Touhukasta viikonloppua:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin luen mielelläni myös sellaisia blogeja, jotka päivittyvät vähän harvemmin. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Onko äideillä enemmän tunteja vuorokaudessa?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä on... mä ainakin olen kamalan saamaton, jos T on hoidossa.

   Poista
 4. Kerran viikossakin on ihan hyvä määrä. Olen välillä ihmetellyt, miten jotkut ohjaajat jaksavat monta jumppaa päivässä. Kahdestakin kun menee itse piippuun. :D

  Kun nyt kysyit, vaikka retorisesti, niin en ole tehnyt paljon mitään tällä viikolla, kärsinyt vain suhteen kariutumista ja käynyt liikuntaharrastuksissa hakemassa mielenrauhaa. Kirjaankaan ei jaksa keskittyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjatessahan ei sitä väsymistä tunne, sen huomaa vasta jälkikäteen. Mutta eihän se ihannetilanne ole, jos pitää vetää monta jumppaa putkeen. Saattaa tekniikka kärsiä... tosin monet ovat varmaan tottuneita ja ammattilaisia, joten jaksavat paremmin kuin minä, joka vain silloin tällöin ohjailen.

   Kyllä halusin ihan oikeasti tietää, mitä te lukijat olette tehneet, joten kiva kun kommentoit. Voimia sydänsuruihin! Liike on lääke... ja lepo myös. Kirjoja ehtii lukea myöhemmin.

   Poista
 5. Viikonloppublogi on oikein hyvä tahti! Koska olen äitisi, luen kaiken useampaan kertaan, kun muuten nähdään aika harvoin.
  Työ vie arkipäivistäni säännöllisen osan, mutta vapaata jää tässä elämänvaiheessa kivasti. Ehdin tällä viikolla lenkkeillä Ringon kanssa (koiranilmassa!), käydä jumpalla neljä kertaa, ohjata itse keskiviikkona, tanssia torstaina salsaa ja huomenna foksia, osallistua koulutukseen Monikulttuurinen koulu, leipoa omenapiirakan, pestä pyykkiä, imuroida, katsella kevään ensi vaatteita Ratsulassa (en ostanut!) ja vähän lukeakin. Kesken on ihana kirja Kultarinta. Telkkarista katsoin SuomiLOVE konsertin, muuten on tullut aika vähän katsottua tällä viikolla. Iltaisin olen nukahtamisvalmis jo kymmeneltä, eikä ihme. Kello soi aamuisin 6.15.
  Tiedän, että olen liiankin tekeväinen. On vaan niin paljon kaikkea mukavaa, ettei malta jättää pois. Ai niin, vähän olen värittänyt lahjavärityskirjaa silloin, kun olen ehtinyt. Heh, heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranen aika äiti, sulla niitä tunteja vasta vuorokaudessa onkin!

   Kauhean suloista, että luet kaiken useampaan kertaan. Halaus!

   Poista
 6. Viikonloppublogihan on ihan mainio! Ja vitsit miten tehokas viikko sinulla ollut! Minä en ole saanut aikaa yh-tään mi-tään. Paitsi kerännyt lisäkiloja tällä mässyttelyllä ja jumppien perumisella. Flunssapotilaan hoitaminen on jotenkin yhtä aikaa niin ärsyttävää, raskasta ja puuduttavaa, ja siihen kun lisätään pari ylipitkää työpäivää, niin.. no.. mun viikko oli just siinä! :)

  Terkuin, viime yönä nukuinkin 11 tuntia JA 2,5 tänään päiväunia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan kyllä, että harvemmin bloggaaminen aiheuttaa sen, että saan enemmän aikaan siellä oikean elämän puolella. Joten ehkä viikonloppublogi on paras ratkaisu kaikin puolin.

   Tuo lapsen sairastaminen on kyllä niin kurjaa ja väsyttävää. Ja silloin ei tosiaan saa mitään aikaiseksi. :/ Parempia vointeja sinne suunnalle!

   Kade sun unista... omat jääneet liian vähiin.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!