lauantai 9. tammikuuta 2016

Rumpali sisustaa

Mieheni toteutti joulun vapaiden aikaan pitkäaikaisen haaveensa sähkörummuista. En muista nähneeni häntä niin onnellisena ja innoissaan varmaan sitten pikku-T:n syntymän, kuin silloin kun hän kantoi pahvilaatikoita yläkertaan ja alkoi kasaamaan rumpujaan. 


Niitä onkin hakattu aika huolella, mies on todella innoissaan. Pikku-T on myös rummuista mehuissaan ja soittaa niitä itse asiassa yllättävän hyvin. Pikkuherralla tuntuu olevan musikaalisuutta, joten mikäs sen hienompaa kuin pystyä tukemaan sitä kotioloissakin.


Sisustuksellisesta näkökulmasta rummut tietysti aiheuttivat hieman erikoisjärjestelyitä. Vierassänkyä siirrettiin ikkunan eteen ja sillä saatiin näkymä huoneeseen säilymään rauhallisena - rummut eivät näy heti ensimmäiseksi yläkertaan tullessa ja jäävät hieman piiloon nurkan taakse. 


Laivapöytä eli "työpisteeni" (jonka ääressä harvemmin istun) siirtyi makuuhuoneeseen ainakin toistaiseksi. En tiedä, onko työpiste makuuhuoneessa pitkäaikainen ratkaisu... yksi vaihtoehto voisi olla siirtää laivapöytä poitsun huoneeseen piirustuspöydäksi ja tulevaksi koulupöydäksi, jolloin meille ei jäisi varsinaista aikuisten työpistettä ollenkaan. Katsotaan...


Tikashyllykön laitoin tänään myyntiin tori.fi:hin, toivottavasti se löytää uuden kodin nyt kun meillä ei sille ole enää paikkaa.


Lisää kuvia makuuhuoneesta luvassa huomenna. Mukavaa talvi-iltaa!

4 kommenttia:

 1. Se on mahtavaa, että pystyy harrastamaan kotona ja että tuetaan toisen osapuolen harrastuksia. Hienot rummut! :) Ja ihan mahtava meno tuossa viimeisessä kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä huikea meno päällänsä meillä, oli soitin mikä tahansa. Ihanaa kun 3-vuotiaalla ei vielä ole mitään itsekritiikkiä ja musiikista nauttiminen näyttää olevan verissä. Kiitos kommentistasi, onhan nuo rummut ihan stylet.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä - noinhan saa parhaat lahjat kun itselleen ostaa. Sehän me jo tiedettiinkin. :D

   Poista

Ilahdun kommentistasi!