torstai 31. tammikuuta 2013

Sadepäivän feta-jauhelihapiirakka

Tänään on ollut aika ankea sää, vesisateessa tajusin miten upea luminen talvi meillä onkaan ollut. Koti-illan piristykseksi tein Yhteishyvän uusimmasta ruokaliitteestä löytyneen ohjeen mukaan kreikkalaishenkistä piirakkaa, josta tuli tosi hyvää! Ruokaisa iltapala tälle päivälle ja huomiselle helppo lounas.


Pohja: 

Oikaisin hieman ja käytin Myllyn Paras piirakkapohjaa. :)

Täyte:

400 g naudan jauhelihaa
mausteita maun mukaan - itse laitoin suolaa, pippuria, reilusti oreganoa ja hieman chilikastiketta
2 kananmunaa
1 purkki kermaviiliä
kirsikkatomaatteja
mustia oliiveja
n. 100 g fetajuustoa kuutioina (Arla Apetina täysrasvaisena on oma suosikkini)

200 astetta, n. 30 min.
Koristele basilikanlehdillä.

Namskis!

6 kommenttia:

  1. Oi näyttää ja kuullostaa namilta, pitänee testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvä ja helppo ohje! Etenkin tuon valmispohjan kanssa. ;)

      Poista
  2. Näyttääpä herkulliselta! Katselin ohjetta kans, täytyy testata. :)

    VastaaPoista
  3. Nam! Näyttää paremmalta kuin Yhteishyvän kuvassa, täytyy heti testata!
    betty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Tuossa on kyllä niin kivat värit, että on helppo saada nätin näköinen.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!