sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sushii!

Minulle iskee säännöllisesti sushinhimo ja yleensä suuntana on silloin lemppariravintolani Maruseki. Niin eilenkin. Marusekin sushit ovat hieman erikoisempia ja tyyliltään tosi runsaita. Aivan mielettömiä taideteoksia täynnä makuja! Lista uudistuu usein ja tuntuu, että esillepanot ovat joka kerta erilaiset, vaikka käyn tuolla kuukausittain.


Aiemmin ajattelin, ettei Maruseki ole kovin lapsiystävällinen ravintola, mutta mitä vielä! Pöytävarauksen yhteydessä meille varattiin myös syöttötuoli ja ystävällinen tarjoilija kertoi saapuessamme, että ravintolan kirjahyllystä löytyy lastenkirjoja pienimpien viihdykkeeksi. Niistä olikin paljon iloa, koska meillä ei ollut mukana kuin yksi oma lelu. Yleensä ne kotoa tuodut tutut lelut kun eivät jaksa kuitenkaan kovin pitkään kiinnostaa, joten minulla on ollut tapana, etten juurikaan raahaa leluja mukana. Marusekissa on myös oikein asialliset tilat vaipanvaihtoa ja imetystä varten, niitä tuli käytettyä T:n ollessa pienempi. Huomaa ravintolan sävyihin sointuva tutti ja sushikattaukseen oleellisena osana kuuluva mangososepurkki... Ei kyllä mene kauaa kun voimme tilata T:lle jo jotain listaltakin.


Marusekin sisustuksessakin tapahtuu koko ajan jotain. Näitä mainioita pehmoleluja emme olleet aikaisemmin huomanneet. Miten hellyyttäviä! Mukana tietysti wasabi ja inkivääri. :)


Onhan tuo ravintolaruuasta nauttiminen lauantai-iltana hieman erilaista vauhdikkaan 8-kuisen kanssa kuin joskus aiemmin, mutta oikein hyvin sujui taas reissu. Nyt tämän äidin sushinhimo on hetkeksi taltutettu. Mieheni muuten syö nykyään paljon useammin sushia, hän käy paljon lounaalla Watami Sushi -nimisessä paikassa, joka on itselläni vielä testaamatta. Ehkä ensi viikolla!

4 kommenttia:

 1. Oih, minkä näköisiä susheja, ei todellakaan mitään perinteistä suhsisettiä! Täytyykin käydä kokeilemassa kun siellä suunnalla tulee taas piipahdettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Marusekissa kannattaa ehdottomasti piipahtaa ja varautua hieman erikoisempiin sushielämyksiin. :)

   Poista
 2. Oioi, herkun näköistä. Tuonne pitää vaatia kun seuraavaksi suunnataan Tampereelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi! Muista pöytävaraus, etenkin viikonloppuisin kannattaa tehdä.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!