keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Raitoja makuuhuoneessa

Kuten jo kerroinkin, niin löysin olohuoneeseen suunnitelmissa olleen Housen Liine-verhon Prismasta puoleen hintaan, ei siis todellakaan jäänyt paha hinta kivalle kankaalle! Verho ei sopinut olkkariin, mutta makkariin se passaa mielestäni aika mukavasti tumman seinän kaveriksi. Raidathan ovat niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin kovin trendikkäitä tänä keväänä ja niitä löytyykin nyt makuuhuoneesta roppakaupalla. Vau-vaikutusta lähdin tietysti hakemaan, onnistuinko?


Meillä ei ole edelleenkään niitä yöpöytiä, jakkarat vain sängyn molemmin puolin. Voi hyvin olla, että yöpöydät ostetaan vasta seuraavan kodin makkariin, tässä on niin vähän tilaa, että sopivien löytäminen on osoittautunut erittäin haastavaksi.


Uusille verhoille seuraa pitävät Marimekon Veto-pussilakanat ja Tasaraita-tyynyliina sekä Linumin ja Housen greigeraidalliset tyynyt. Tuo harmaa tapettikin taitaa olla vähän in, ainakin olen ollut huomaavinani, että harmaa on nyt tosi haluttu väri sisustuksessa. Enkä ihmettele, niin kaunis ja monipuolinen se on - hyvä tausta niin valkoisille huonekaluille, lämpöisille puun sävyille kuin piristäville väreillekin. Oletteko muuten huomanneet, että Marimekko on päättänyt ottaa raitabuumista kaiken irti ja nostanut Tasaraita-liinavaatteiden hintoja ihan huimasti viime aikoina? 


Ihanat punaiset tulppaanit ovat ystävänpäivälahja anopilta. :) En taida ehtiä huomenna postailla, joten toivottelen teille kaikille jo nyt oikein mukavaa ystävänpäivää! <3

4 kommenttia:

  1. Näyttää oikein kivalta kokonaisuudelta! Hyvin toimii myös tuo punainen raita, raikastaa mustaa ja harmaata :) Olen samaa mieltä, että makkariin on kiva laittaa tummempia tekstiileitä. Hyvää ystävänpäivää sinnekin suuntaan!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään itsekin. Tällainen graafisempi ilme tuntuu nyt raikkaalta.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!