keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Haaste: Lempipaikka kodissasi?

Sain Modernisti kodikas -blogin Kertulta kivan haasteen (kiitos!) esitellä lempipaikkani kotona ja halusin ehdottomasti ottaa haasteen vastaan. Kertun oman kuvauksen mukaan lempipaikka kotona on paikka, johon hakeudutaan rauhoittumaan, rentoutumaan ja viihtymään - paikka, jossa on hyvä olla. Tämä sohvannurkka on minulle juuri sellainen, siis lempipaikkani. 

Päivisin, jos T nukkuu ja saan olla hetken itsekseni, käperryn yleensä tuohon sohvannurkkaan lukemaan tai bloggailemaan. Myös iltaisin tämä nurkkaus on minun paikkani, mies valloittaa yleensä nojatuolin. Monet leffat on katsottu ja torkutkin tullut otettua, siksi pehmeä tyyny ja mukava torkkupeitto ovat tärkeät varusteet. Läppärini keikkuu aina tuossa sohvan käsinojalla (niin nytkin), ritiläpenkin päälle saa käden ulottuville vaikka kahvikupin ja herkkuja. Ja hyvä lukuvalo on tietysti myös tärkeä juttu - olen ollut tyytyväinen tuohon kesällä hankkimaani Ikean valaisimeen, se antaa mukavan pehmeän, mutta tehokkaan valon, jota on helppo suunnata.

Nyt tuli oikein surku sohvarukkaa. Aina olen sitä moittimassa ja haaveilemassa uudesta, mutta niin vain se nöyrästi palvelee lempipaikkanani päivästä toiseen. :D Ihanan pehmoinen paikka - divaaniosalle saa jalatkin mukavasti suoristettua.


Tämä haaste on hauska antaa eteenpäin, sillä sisäinen pieni tirkistelijäni haluaa ehdottomasti tietää, mikä on teille muille se kodin mukavin ja rentouttavin paikka! Tässä vielä haasteen säännöt:

- Kerro kuvin ja sanoin, mikä on kotisi lempipaikka ja miksi
- Jaa haaste eteenpäin viidelle valitsemallasi blogille
- Muista kiittää haasteen antajaa 

Haasteen heitän siis eteenpäin seuraaville blogittarille:Paljastakaa muutkin kommenttiboksissa, mikä on teidän lempipaikkanne!

6 kommenttia:

 1. Kiva, kun nappasit haasteen vastaan. Ihan supermukavalta tuo sinun löhönurkkasi näyttääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä kiva haaste ja tuli samalla todettua, ettei se sohva nyt niin huono olekaan. :)

   Poista
 2. Kiitosta- lähden ilman muuta mukaan, kunhan ehdin suotuisten kuvausolosuhteuden aikaan paikalle :)

  VastaaPoista
 3. Kiitosta haasteesta, toteutan heti kun on sopivasti aikaa ja energiaa! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!