maanantai 18. helmikuuta 2013

Sukka irti


Perheemme pienimmällä on aika uskottava villasukkakokoelma. Hän ei kylläkään arvosta itse sukkia ylipäätään kauheasti vaan nyppii niitä aika ahkerasti pois jaloistaan. Mutta siis voiko olla juuri suloisempaa kuin pieni villasukka? Vieläpä kun se on rakkaan ihmisen itse tekemä ja lahjaksi saatu. Arvostan.

Olen aiemminkin kertonut täällä blogissa, että meidän poitsulla on ollut ihan pienestä asti kurjaa refluksivaivaa. Aluksi saatiin vähän apua maidonsakeuttajasta, sen jälkeen vaihdettin Gavisconiin ja syksystä asti käytössä on ollut kunnon happosalpaaja (Zantac). Viimeisin rauhoitti kyllä elämää tosi paljon, etenkin öitä. Nyt kokeiltiin lääkärin määräyksestä viime viikko olla ilman lääkettä ja aika hulinaksihan se meni. Viime yönä herättiin kovaan itkuun kymmenisen kertaa ja nukkuessaankin T näytti siltä kuin hänellä olisi jotain matoja sängyssä, raukka pyöri ihan levottomana ja kipuisen oloisena. Juuri hetki sitten juttelin lääkärin kanssa puhelimessa ja lääkitystä jatketaan vielä vuoden ikään saakka, jolloin tehdään tarvittaessa enemmän tutkimuksia - lähinnä tähystyksestä ja ruokatorven ph-mittauksesta oli puhetta tässä vaiheessa. Vaikka haluaisin tietysti, että pärjäisimme ilman lääkkeitä, niin juuri nyt tuo uusi lääkemääräys tuntuu tosi helpottavalta asialta. Josko ne sukat pysyisivät edes yöaikaan vähän paremmin jalassa... Kovasti jaksamista muille refluksilasten vanhemmille, jos teitä siellä ruudun takana on!

2 kommenttia:

 1. Jaksamista sinne - hyvä, että lääke helpottaa pienen oloa.

  Pienet villasukat on kyllä söpösiä. Tänään just joku rouva kehui meidän pienen villiksiä, kun oltiin temppuradalla. Ihan normivillasukatkin on ihanat, mut meillä on molemmilla tytöillä sellaiset, joissa on kohokuviota (mä en ymmärrä kutomisesta mitään...) ja ne on kyllä kauniit. Onneksi on eräs tuttu täti, joka todellakin ymmärtää kutomisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans ole itse tehnyt noista sukista yksiäkään. *nolous* Ja kiitos, toivottavasti lääke auttaa tälläkin kertaa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!