torstai 14. helmikuuta 2013

I see a hint of pink

Ystävänpäivän iltaa kaikille teille ihanille! Ehdin vielä sittenkin tehdä pienen iltapostauksen, nimittäin tämä aihe jos jokin sopii ystävänpäivään. Juttu on nimittäin niin - tämä on oikeasti aika huolestuttavaa - että minä olen alkanut himoita vaaleanpunaista sävyä olohuoneeseen. Ikinä en ole (aikuisiällä) vaaleanpunaisesta välittänyt saati sitä kotiini halunnut, joten tässä tilanteessa on jotain hyvin omituista. Mutta minkäs teet, näissä alla olevissa kuvissa on aivan valloittava sävymaailma.

kuva: H&M.com
kuva: Ikea.fi

Olen tässä viime päivinä mietiskellyt sisustuksen trendejä ja ajatellut niistä kirjoittaakin - ja tässä on taas loistava esimerkki siitä, miten muoti vaikuttaa. Nythän lohenpunaiset sävyt ovat muiden pehmeiden sävyjen ohella aika paljon olleet sisustuslehtien ja blogien kuvissa esillä. Tuossa Ikean kuvassa on muuten aivan loistavasti maksimoitu säilytystila huoneessa, eikä lopputulos ole edes yhtään täyteen ahdetun näköinen!

Katsotaan huomenna aamulla vieläkö näen vaaleanpunaista. Ehkä tämä on vain joku lukuisten ystävänpäivätoivotusten aikaansaama aivojen kemiallinen reaktio, johon itse olen täysin syytön...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!