torstai 21. helmikuuta 2013

Uusi sisustusohjelma & kysely teille

Jee, Marko Paananen palaa ruutuun monipuolisine ideoineen ja käytännöllisine sisustuvinkkeineen! Ja tietysti överihymyineen. Minä olen ainakin ihan innoissani ja aion linnoittautua sohvalle telkun välittömään läheisyyteen joka torstai-ilta - siis kahden viikon päästä, ohjelma alkaa 7.3. Hyviä kotimaisia sisustusohjelmia ei juuri telkussa ole näkynyt viime aikoina, joten minulla on odotukset korkealla. Aiotteko te seurata tätä Livin uutta sarjaa?

Tein uuden kyselyn tuohon sivupalkkiin, klikkailkaa vastauksia pliis. Voi valita useammankin vaihtoehdon. Ajattelin, että jatkossa voisin pitää siinä jotain vaihtuvaa gallupia milloin mistäkin. Toivottavasti tällä kertaa tekniikka toimii eivätkä äänet nollaudu yön aikana kuten viimeksi.

Vielä toinen blogitekninen juttu. Jouduin ottamaan kommentointiin sanavahvistuksen taas käyttöön. Tiedän, tosi tylsä homma enkä itsekään saa niistä ihme koukeroista selvää, mutta nyt on viime viikkoina tullut niin paljon lontoonkielistä roskapostia, että kokeillaan hetki näin. Tämä ei nyt varmasti ainakaan lisää kommentointi-intoa... Muuten olenko koskaan muistanut sanoa, miten paljon aina ilahdun uusista kommenteista? Oikein päivän piristäjiä jokainen. :)

Hyvää perjantaita allihopa (taas viikonloppu, vau) - palataan!

6 kommenttia:

 1. Juu, mie ainaki alan seuraan sitä :) sisustushullu ku oon :D

  VastaaPoista
 2. Tykkään kyllä Markon tyylistä! Vaikka jotkut hänen ratkaisuistaan on kyllä vähän turhan övereitä mun makuun, niin on pelkästään positiivista että suunnittelijalla on jokin oma tyyli ja visio. Jossain ohjelmassa joskus esiteltiin Markon oma koti (loft-asunto Helsingissä vanhassa tehdaskiinteistössä), se jäi mieleen erikoisuudellaan. Tykkäsin ennen Inno-ohjelmasta, mutta nykyisin sekin on aika tylsä, näyttää siltä että ohjelmaa ei ole juurikaan käsikirjoitettu vaan juontajat höpisevät omiaan. Ehkäpä Markon ohjelma nostaisi sisustusohjelmien tasoa taas uuteen uskoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Markon tyyli on välillä överiä, mutta kuitenkin tosi rauhallista ja skandinaavista verrattuna esim. jenkkisisustusohjelmiin, joiden ratkaisuista en ainakaan itse kauheasti saa ideoita omaan sisustukseen. ;) Inno on tosiaan mennyt aika paljon huonompaan suuntaan...

   Poista
 3. Joo laitoin ihastuneena merkille saman: Marko on NIIIIIIN mun suosikki!!!! Todellakin pitää katsoa :) Yksi harvoista TOSI omaleimaisia ratkaisuja tekevistä suomalaisista suunnittelijoista joita tiedän: sellaisetkin tyylit joista en muuten tykkää, on yleensä Markon toteuttamina silmää miellyttäviä nekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hänellä on kyllä silmää ja uskallustakin. Toivottavasti uusi ohjelma lunastaa meidän odotukset!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!