tiistai 5. helmikuuta 2013

Mustavalkoisia mietteitä tortun ääreltä


Runebergin päivä on ollut tänä vuonna juuri sellainen kuin aina. Muutama aste pakkasta, lunta tuiskuaa, tavallaan kevättä on jo ilmassa mutta silti vielä ihan täysi talvi. Mieheni mielestä maailman parhaita leivonnaisia ovat runebergintortut, joten niitä nautittiin tänään. Jos harrastaisin leipomista, olisin pyöräyttänyt ne itse, mutta harrastan bloggaamista, joten ostin ne Fazerin valmistamina ja nappasin kuvan nettiin. :D

Olen nyt yhdessä tuon paremman puoliskon kanssa pohtinut vähän niitä verhojuttuja - en saa kuulemma tehdä päätöstä ilman hänen hyväksyntäänsä. Ehkä sittenkään mustavalkoinen kangas ei ole poissuljettu vaihtoehto. Voi olla että meille tulee jopa jotain aika tummaakin... Nimittäin harkinnassa on Housen valmisverho, jolla on niin edullinen hinta (Prismassa 26,95), että kaipa sitä täytyy kokeilla! Jos ei natsaa olkkariin, niin kokeillaan makkariin ja jos ei sinnekään, niin ainahan noin kivasta kankaasta voi ommella vaikka tyynynpäällisiä tai jotain.

kuva: Prisma.fi


Millaisia teidän muiden miehet muuten ovat sisustusasioissa? Omallani on yleensä mielipide kaikkeen kodin ilmeessä tapahtuvaan, alistuu kyllä johonkin ei-niin-mieluiseenkin jos oikein kovasti haluan ja perustelen, mutta en kyllä oikeastaan hanki mitään isompaa ilman hyväksyntää. Pieniä yksityiskohtia kuten jotain kynttilälyhtyjä ja pyyhkeitä lukuunottamatta tietysti, niitä kun ei kuulemma edes huomaa. Ilman miestäni meillä ei todellakaan olisi suurta telkkaria kodin paraatipaikalla, toisaalta ilman minua täällä voisi olla paljon enemmän värejä. Parasta on tietysti, jos hankinnoissa maku osuu täysin yksiin, onneksi niin käy usein.

6 kommenttia:

 1. Prismaanhan voi myös palauttaa sovituksen jälkeen, jos ei näytä hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, vaikka en tiedä viitsisinkö viedä avattua tuotetta takaisin. ;)

   Poista
 2. Isommat hankinnat, sohvat ja sellaiset mietitään yhdessä ja niihin miehellä on yllättävän (harmittavan..) usein omakin painava sanansa sanottavana. Tekstiileihin hän ei sen sijaan halua puuttua ollenkaan ja myöntää ettei osaa kuvitella esim. verhoja paikoillaan vaan monesti joku minun valintani on ensin kankaana hirvittänyt, mutta paikoillaan toimii myös hänestä. Saankin tekstiilien suhteen yleensä vain ohjeen että "ei mitään vaaleanpunaista" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, vaaleanpunainen olisi varmaan myös minun miehelleni järkytys. :D Vaikka kyllähän sekin voisi oikeasti meidän olohuoneen sävyihin toimia hyvinkin - en silti itsekään kuulu vaaleanpunaisen ystäviin, joten jätetään suosiolla väliin. ;) On kyllä minusta kivaakin tehdä isommat hankinnat yhdessä, esim. itse en olisi valinnut ihan tummaa tapettia eteiseen, mutta yhteisenä päätöksenä rohkaistuin ja se on suosikkiseinäni koko asunnossa! Joskus niiden päätösten tekeminen on vain hieman hidasta kun ei löydy heti molempia miellyttävää juttua... Tuli mieleen vielä, että se on plussaa, ettei mieheni ole koskaan käynyt yhdessäkään sisustusblogissa, joten meidän perheessä on ainakin 50 % neutraalia valintaa sen suhteen. Välillä hirvittää miten paljon blogityylit oikeasti mahtaakaan vaikuttaa omaan makuun. Onko se enää omaa makua vai ainoastaan totuttua...?

   Poista
 3. Nuo mustavalkoisetkin verhot ovat varmasti kivannäköiset! Meillä on usein varsinkin edullisissa sisustusostoksissa vähän sama kaava: jos tämä ei käy tänne huoneeseen, sen voi aina siirtää toiseen :) Ostopäätös helpottuu huomattavasti. Me kyllä tehdään kaikki (isommat ja pienemmätkin) sisustuspäätökset nykyisin yhdessä. Edellisessä asunnossa mies innostui verhoista ja sisustustekstiileistä enemmän kuin minä, joten voi se niinkin päin mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan kivaa, että molemmat ovat kiinnostuneita sisustuksesta ja siihen liittyviä juttuja voi miettiä yhdessä. Haaveilukin on kivempaa porukalla. :) Saa nyt nähdä mitä tässä meidän verhojutussa käy, riisuin ikkunan nyt paljaaksi ja tuo ihan valkoinenkin näyttää kyllä nyt jotenkin raikkaalta ja hyvältä.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!