keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

E60


Siinä se nyt on, Artekin E60 -jakkara koivujaloilla ja valkoisella laminaattikannella. On se vaan niin kaunis ja koivun sävyhän paranee vuosien myötä. Tuo jakkarahan viettää 70-vuotissynttäreitään tänä vuonna, mutta voisi aivan hyvin olla joidenkin uutuuksien joukosta poimittu, niin moderni sen ilme on. Tuolin toimivuus myös leikkitasona ja taaperokärrynä on nyt testattu ja hyväksi havaittu.


One chair might just be enough...


... but a woman can never have too many shoes. 

Artekin pahvilaatikko pääsikin kunniakkaaseen jatkopestiin talvisaapikkaideni säilytyspaikkana. Olen kaipaillut saappaille sopivia kenkälaatikoita, joten tämä sattui aika sopivasti.


Nyt tuolla ulkona näyttää siltä, että vihdoin saa ottaa käyttöön tennarit! Tosin me vietetään tänään sisäpäivää, pikkumies on vähän flunssassa. Olen vieläpä koko päivän kaksin pojan kanssa, koska mies lähtee suoraan töistä ajelemaan Poriin - Ässien matsiin, kuinkas muutenkaan. Huh, nämä sairastelupäivät ovat kyllä aika kurjia, olen tosi huono pysymään sisätiloissa. Toivottavasti huomenna päästäis jo ulkoilemaan. :)

4 kommenttia:

 1. Tyylikäs jakkara ja sopii teille ihan mielettömän hyvin! Ja pikku-T tuntuu myös tykkäävän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tyylikäs ja nuo sävyt on niin mieleiset mulle. :) Ja meillä aina välillä kaivataan apupöytää olkkarissa vaikka nojatuolin vierellä, niin tuo menee sitten sellaisenakin.

   Poista
 2. Ihana tuo "one chair is enough"- slogan :) ja tosiaan, supermonikäyttöinen ja kaunis jakkara. Jäin vielä ihmettelemään sitä että pakkaat jo kaikki saappaat pois..? Itse ajattelin uskaltautua viikonloppuna laittamaan karvavuoriset kesäteloille, mutta muuten minusta tennarikelit on vielä jotenkin vähän kaukainen ajatus... En ole koskaan pitänyt itseäni erityisen vilukissana, mutta tässä keväässä on selkeästi jotain että kaipaan paksuja kerroksia ja lämpöä ympärilleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mä totesin, että pitkävartiset saappaat saavat joutaa kaappiin. Mulla on käytössä nyt nilkkureita (pääasiassa semmoset yhdet ja samat Vagabondin buutsit, heh). Tennareita en ole vielä itsekään käyttänyt. Hassua, vaikka vappukin on jo alle kahden viikon päästä! On kyllä ollut melko hidas tää kevät...

   Poista

Ilahdun kommentistasi!