torstai 2. toukokuuta 2013

Kesävaatteet mielessä


Siirtelin vapun kunniaksi paksumpia neuleita vaatekaapin taka-alalle ja puolestaan kesäisempiä juttuja esiin. Korkea aika onkin, sillä meidän Espanjan reissuun on enää vaivaiset pari viikkoa, jee! Mulla ei ole tällä hetkellä kovin hyvä kesävaatetilanne. Viime vuonna hankitut ovat liian suuria (imetys antoi muodot, joita sittemmin ei ole enää näkynyt) ja parit lempparijutut alkavat puolestaan olla todella loppuun kulutetut. 

Kokosin alle muutamia vaatekappaleita, joita voisin rakastaa tänä kesänä aika paljon. Maksimekko on sellainen juttu, joka huutaa jostain syystä erityisen kovaa nimeäni. Toivoisin löytäväni sellaisen Espanjasta, jossa varmaan lyhyille naisille on vähän enemmän valikoimaa kuin täällä. Tuo bikinimalli on vanha tuttu Stadiumista, omistan tuollaiset mustana ja turkoosina. Kolmaskin pari olisi kuitenkin tervetullut ja nyt korallinsävy houkuttaa. Viime vuonna olin liian myöhässä ihanien kiilakorkosandaalien kanssa ja koot olivat jo menneet, josko nyt ehtisin... Sitten tarvitaan tietysti yläosia, mielellään useampia, neuleita Suomen kesässä unohtamatta. 

Kaksi tämän kollaasin tuotetta muuten jo ehdin itselleni hankkiakin kun pyörähdin yksin Ideaparkissa vappuaattona - arvaatteko mitkä?


Tässä tarkemmat tuotetiedot (kuvat lainattu linkkien takaa):

P.S. Olen haeskellut vähän uutta ilmettä blogiin bannerin muodossa. Mitäs mieltä olette tästä nykyisestä vaihtoehdosta? Luulen, että tällä mennään nyt vähän aikaa...

2 kommenttia:

  1. Banneri on kiva :) ja maksimekko himottaa täälläkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mikä noissa maksimekoissa nyt onkin, että olen niin ihastunut. Mulle kelpaisi kyllä sellainen epäsymmetrinenkin helma (esim. sifonkia), joka olisi vain osittain maksimittainen. Toivottavasti me molemmat löydetään täksi kesäksi ne täydelliset maxit.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!