tiistai 14. toukokuuta 2013

Letillä

Kaksossisko letitti hiukseni sunnuntaina ihanasti. Tämän parempaa kampausta ei voi otsiksen kasvattelija toivoa! Kesäinen, rento, mukava. Tykkään siitä, että hiukset ovat poissa kasvoilta eikä tuuli tuiverra niitä joka suuntaan. Vaikka varmaan otsatukka sopiikin mulle sinänsä ihan hyvin, niin en kuitenkaan ainakaan tällä hetkellä viihdy siinä tunteessa, jonka otsalla roikkuva hiusosio saa aikaan.


Paavo the Paloauto on saanut ajella tänään aika paljon kylppärissä, sillä minä olen päättänyt harjoitella, harjoitella, harjoitella - ja lopulta oppia itsekin tekemään tuollaisen. Olen siis ihan täysin onneton kampausten tekijä ja toistaiseksi luomukseni ovatkin muistuttaneet enemmän jotain uskomatonta umpisolmua kuin lettiä... noh, ehkä mä vielä opin. :)

10 kommenttia:

 1. Kiva lettikampaus! Olen koittanut vastaavaa harjoitella itselle, mutta vielä en ole onnistunut... Täytyy varmaan etsiä youtubesta jotain ohjevideota :D
  Annika/Karkkipurkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän vaikeaa tuollaista niin helpon näköistä kampausta on väkertää. Itselläkin on harjoitukset TODELLA pahasti kesken. Periaatteessa tiedän, miten homma tehdään, mutta sormet ei vaan tottele, ne pirulaiset.

   Poista
 2. Nätti olet! Nämä otsisletit on tosi kivoja, itsellä on niin lyhyt, vino otsis, ettei onnistu. Eikä kyllä sormet tottele mullakaan. ;) Tytölle olen ehdotellut, mut ei ole suostunut, normiponnari yleensä vain kelpaa.

  Kiitos edellisen postauksen kommentista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, jos olisin sun tyttö, niin innosta hihkuen tulisin letitettäväksi! :) Itselle on paljon vaikeampi tehdä.

   Ja kiitos itsellesi!

   Poista
  2. Hei, tänään sain tehdä tytölle "letin" etutukkaan, mut en mä oikein osaa tehdä kuin tavallisen ja se roikkuu sit hassusti sivulla. Pitäisi opetella miten siihen otetaan lisää hiuksia mukaan...

   Poista
  3. Tuo on hyvä alku ainakin! Tuo minun lettini oli tehty niin, että lisää hiuksia otetaan vain toiselta puolelta. Silloin siitä tulee tuollainen otsan rajassa pysyvä.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!