maanantai 10. kesäkuuta 2013

Festive weekend

Nyt on pikku-zubilla ihan pää pyörällä, on niin mahtava viikonloppu takana! Jos elämä kolmekymppisenä on näin aurinkoista ja juhlavaa, niin wau, tämän ikäisenä on huippua. :) Viikonloppu alkoi perjantaina sillä, että vanhempani hakivat pikku-T:n mummilaan hoitoon ja me suuntasimme miehen kanssa kohti Helsinkiä.

Yövyimme tyylikkäässä art deco -henkisessä Sokos Hotel Tornissa, jossa oli aivan erinomaisen ystävällinen henkilökunta ja mahtava aamiainen...


... ja tietysti uskomattomat näköalat yli kesäisen pääkaupungin.


Kävimme perjantaina kahdestaan juhlistamassa syntymäpäivääni ravintola Pastiksessa, jossa ruoka oli tosi herkullista ja tunnelma ihanan mutkaton. Sää suosi ja kaupunki oli nii-in kaunis. Alla oleva kuva on otettu iltamyöhällä auringon laskiessa, mikä ihana valo! 


Kauppatorilla sattui olemaan jokin vanhojen autojen tapahtuma. Erityisesti tämä ennalta tuntematon Auburn-merkkinen auto herätti huomiota ja ihastusta.


Lauantaina juhlittiinkin sitten ystäviemme ihania, onnellisia ja rentoja häitä pitkän kaavan mukaan. Paljon ystäviä, naurua, aurinkoa, hyvää ruokaa ja juomaa, tanssia... ihanaa! Hääkuvia en täällä blogissa julkaise sen enempää, joten saatte tyytyä viikonlopun asuihini. Vasemmanpuoleisessa vietin synttäri-iltaa, oikeanpuoleisessa juhlittiin häitä. Kävin tavoistani poiketen jopa kampaajalla ja sainkin mukavan erilaisen, simppelistä arkityylistäni kunnolla eroavan kampauksen, jossa oli mieheni sanojen mukaan hieman vanhan ajan glamour-henkeä. Oli muuten ensimmäinen kerta kun vietin kesäjuhlaa mustassa mekossa ja täytyy sanoa, että viihdyin kyllä. Vaaleat asusteet toivat kuitenkin asuun valoa ja pikkumustahan on aina toimiva klassinen valinta.


Sunnuntaina ajelimme juhlien jälkeen Poriin mummilaan, jossa pikku-T:llä oli mennyt isovanhempien kanssa oikein hienosti. Tänään saimmekin vielä juhlia yhdessä perheen ja ystävien kanssa minun ja siskoni kolmekymppisiä. Niistä saan varmaan kuvamateriaalia myöhemmin käsiini. Oli ihana iltapäivä, vaikka jouduimmekin kovan sateen vuoksi olemaan sisätiloissa.

Nyt tuntuu kivalta olla kotona ja palailla arkeen.  
Mukavaa uutta viikkoa Sinullekin!

4 kommenttia:

 1. Told you so ;) Tervetuloa kerhoon! Tosi kivat asut -ja erityisesti allekirjoitan miehesi sanat vanhan ajan glamourista, erittäin kaunis kampaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kolmekymppisten kerhossa on selvästi huippua. :) Ja kiitos myös kampaus- ja asukehuista!

   Poista
 2. Helsinki Cruising Night on joka kuukauden ensimmäinen perjantai kesäaikaan. Jenkkiautot kerääntyvät Kauppatorille ja huristelevat pitkin Helsingin katuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos infosta, tosiaan jenkkiautojahan ne suurin osa olivatkin. Upeita, hauskaa että satuttiin kohdalle! Tulee tosiaan erittäin harvoin käytyä pk-seudulla nykyään.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!