keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Ideoita ja designia

Yksi Tampereen ihanimmista sisustusliikkeistä, SisustusID, on muuttanut huomattavasti paremmalle paikalle Aleksis Kiven kadulle. Kävin tänään katsomassa (ja vähän kuvaamassa) ekaa kertaa uutta myymälää ja ai että se on ihana! Tilat ovat kolmessa kerroksessa ja kaikki on nii-iin kivasti laitettu esille. ID:n valikoimissa on tosi paljon tunnettuja merkkejä kuten Artek, Muurame, Hay, Gubi, Voice, Woodnotes... Itse kuljin tuolla vain huokaillen ja sisustushaaveiden lista sen kun kasvoi. Eikö olekin upea tuo Saari-keittiö?


SisustusID:stä löytyy aika paljon samoja tuotteita kuin esim. Finnish Design Shopista, mutta kivijalkamyymälästä ostaessa on se suuri etu, että tuotteen näkee livenä ja saa vielä hyvää palvelua sekä halutessaan sisustussuunnittelua lisäpalveluna. Ja tukee paikallista yrittäjyyttä. 

Aiemmin olen kirjoittanut ID:stä viime vuonna Sisustajan shoppailukierros Tampereella -postauksessa. Teksti on edelleen ajankohtainen, käykäähän uudemmat lukijat kurkkaamassa! Tuohon listaan pitäisi kyllä ensi tilassa lisätä myöskin Aleksis Kiven kadulla sijaitseva ihana uusi putiikki DomDom (linkin takaa pääsee verkkokauppaan), josta myöskin ajattelin kirjoitella tänne blogiin jossain vaiheessa. Sain siellä nimittäin aivan uskomattoman ihanaa palvelua tänään, enkä edes ostanut mitään!

Aleksis Kiven katu tuntuu olevan the place to be, nimittäin Putiikki Rannalla on myöskin muuttanut sinne. Ja läheiset Laukontori sekä Koskenranta ovat aina kesäpäivinä kivoja, kannattaa piipahtaa samalla. Näkemisiin Tampereen kesässä!

2 kommenttia:

  1. On kyllä ihastuttavan näköisiä esillepanoja ja tuotteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niinpä! Ja kivan väljästi laitettu esille niin, että on jotenkin tosi helppo kuvitella näitä tuotteita myös omaan (tulevaan ja tilavampaan, kröhöm) kotiin.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!